Корадо г60 вс Голф 3 АБФ
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Убиждаш се май.. ама искам да ти кажа че тази единичка 1.6 матор ще ти направи доста сериозен ластик според мен.. БЕЗ доработки по неясамо да и направи човека основен ремонт че в момента не може да се види двигателя от всякакви буклуци .. метан и такива работи
![]()
кон/килограм.. това е ..
няма какво да се убиждаш че едно корадо за 3-4 бона може да ти набие ластик на лаченото абф-че .. случва се..
на мене ще ми е гот между другото да се пуснеш с 1-чката на Стенли
да видиш как кола за 500лв ще те държи пък ако не и ще ти направи "ел ластико"
Не се обиждам колега, мился просто че няма как да ме бие такава единица без да е пипана.....Явно не си ми виждал колата щом мислиш че е лачена.....

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
а твоя голф "пипан" ли е
знам ли колко си му взел кафата.. знам ли с какъв чип е .. гориво и всичко останало
има един пич от тунинг.бг .. jeeperscreepers заради него измислиха лафа "толкова си глупав че ако беше риба щях да те ловя с бастун" но това е друга работа
колегата oHua с средно бързия КР редовно се чепкаха с него.. той имаше един прелюд.. и все викаше "колата ми е сток колата ми е сток..."
малко след това видях обява в продава
продавам си прелюда.. със спортни валове генерация пикни рипсове зарчета и така нататъка.. таа.. като ти разгледах мненията и се натъкнах на много интересни нещица
вал.. колектор .. сигурно и филтър и още не знам колко неща..
тоя вал сигурно е искал малко да се сгъсти.. нещо налягане да се вдигне.. чипче да се сложи
не ми казвай само че си сток..
не го казвам да те обидя или да се заяждам.. попринцип говоря

знам ли колко си му взел кафата.. знам ли с какъв чип е .. гориво и всичко останало

има един пич от тунинг.бг .. jeeperscreepers заради него измислиха лафа "толкова си глупав че ако беше риба щях да те ловя с бастун" но това е друга работа
колегата oHua с средно бързия КР редовно се чепкаха с него.. той имаше един прелюд.. и все викаше "колата ми е сток колата ми е сток..."
малко след това видях обява в продава
продавам си прелюда.. със спортни валове генерация пикни рипсове зарчета и така нататъка.. таа.. като ти разгледах мненията и се натъкнах на много интересни нещица
вал.. колектор .. сигурно и филтър и още не знам колко неща..
тоя вал сигурно е искал малко да се сгъсти.. нещо налягане да се вдигне.. чипче да се сложи

не го казвам да те обидя или да се заяждам.. попринцип говоря

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Абе колега посочи ми едно мое мнение в което казвам че голфа ми не е пипан!?!Голфа ми има къса кутия ,чип и от скоро колектор 4-1 дет от него не съм сигурен дали е по добре или по зле, става дума за тоя правения колектор дет го коментирахме в една друга тема.Вал имам а той е втори изпускателен само че го воза в багажника тва ако дава много коне ок.....Още когато бях само с кутията, която сложих по неква пълна случайност понеже не можах да си намеря ,абф-ска и тая ми изпадна за 150лв и я взех.Не знам кво си чел ,ама колата мята масло през отдушника за картерните газове(ти ще кажеш на какво е признак това)и не знам колко компресия има дори.А и друго карана е преди мене доста време на газ и не знам дали дюзите не са се позапушили леко....Общо взето тва е за мойта кола.До сега победите ми в гонки с коли от моя клас са доста и много малко са ме били.....Ти ако си с КР може да ги пробаме 

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Blade написа:ама колата мята масло през отдушника за картерните газове(ти ще кажеш на какво е признак това)
Една кола почне ли да гори масло,почва много да върви! Знам го от дърти майстори и факири на автомонтьорлука!

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Golf_Blade написа:ама колата мята масло през отдушника за картерните газове(ти ще кажеш на какво е признак това)
Една кола почне ли да гори масло,почва много да върви! Знам го от дърти майстори и факири на автомонтьорлука!
не знаеш колко си прав колега
на мене това един полуидиот ми го обясни защо е така.. (за nii става въпрос)
Да бе ако са ми заминали сегментите и няма компресия направо ще се скъса да върви......Айде моля ви се стига с тия градски легенди!!!Колата върви като всичко и е в час ,а не като е пред раждане мотора....Айде моля ви се по темата да не я заключват пак!Търси се корадо г60, може и г2 г60 само да е сток!!!
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
Bobby_ написа:emmko написа:Bobby_ написа:...
Колега ама и ти си се поувлякъл малко !
ПП.Нали се сещаш ,че мотор 1,8Т с куатро прави десетки на на 400м. не сток разбира се !И на всички 2-ки дет са голямата работа по форумите и лепват такъв мотор!Малко respect !Тоя мотор само с чип и генерациика дори и на тежката 4-ка прави чудеса!190 коня са си 190 коня да не говорим 300-320НМ говоря с чип и генерация!
mod edit: musura
Колега ти имаш ли и най малка представа какво ще причиня на моята атмосферка????
Повярвай ми че много добре знам на какво е способен този мотор АГУ и т.н. Няма да споря с никой по въпроса а направо ще показвам....
Специално на този колега зареди изказванията му относно чуждите коли!!!
Голф 4 АГУ 1400кг тежи нали? 190кс на 1400кг 7,36кг/1кс.
Голф 2 КР 850кг 140кс на 850кг 6,07кг/1кс....
помисли си пак....
Хич не си наясно с килограмите колега,ама хич !Аз съм карал двойка преди около 8 години PB беше дори и тя не е 850 килограма ,а си е около 960-970кг. карал съм тройка ABF до преди година и полвина тя е точно 1170-кг ,а четворката е 1250 мисля или 1260!
ПП. И ко ша напрайш толкова , с тия тромпети ще докараш 130-140 на колелата и най много да напрайш някой висока 14-тица!
ПП Виж тук
http://www.zeperfs.com/duel536-385.htm
ПП И айде стига сме си мерили пишките!
Последна промяна от emmko на Пон 14 яну 2008 20:14, променено общо 1 път.
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
Vizor написа:дам.. и докато сменя скоростите ще кара в диапазона 7000-8000 оборота където ще му е максималната мощност.. а на теб ще ти пада с по 2-3к оборота когато сменяш скоростите
+ това на него цялата философия му излиза точно толкова колкото да отидеш и да си купиш един чип за 30 коня от диджитал тунинг
Нали?
А аз ако следвам неговата философия

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 1.8 Моята единица е сток. Започваме възстановяване на купето и естествено мотора ще се ревизира понеже откакто я взех не съм и правил нищо. Идеята е да я карам в любителските шампионати и т.н.
Мислех да и слагам 16В мотор но се отказах. Ще си я карам с 1,6 8В мотора. Естествено мотора ще претърпи доста доработки за да е на конкурентно ниво с другите автомобили НО преди да почна да правя доработки на двигателя както е сток ще се пробвам с твоя АБФ.
Колата е 1,6 8 клапана,110к.с. оригиналната скоростна кутия и Шрик разпределителен вал който е заводски слаган на този мотор.
Мислех да и слагам 16В мотор но се отказах. Ще си я карам с 1,6 8В мотора. Естествено мотора ще претърпи доста доработки за да е на конкурентно ниво с другите автомобили НО преди да почна да правя доработки на двигателя както е сток ще се пробвам с твоя АБФ.
Колата е 1,6 8 клапана,110к.с. оригиналната скоростна кутия и Шрик разпределителен вал който е заводски слаган на този мотор.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател: