Сутрин колата 50/50 палеше и след това нямаше проблем за неопределено време. Първото което ми дойде на ум бе горивният филтър - смених същото. Извадих подаващият бензин маркуч - Хвърля бензин та ме окъпа. Премерих самата дюза без да разглбявам нищ - перфектни стойности. Премерих датчика за температурата, който са намира в черната камбанка дето държи дюзата - идеален. И аз си помислих че нещо компа ме е*ава и затова смъкнах осцилоскопа и се вързах към дюзата - Импулси да те убият !!!
Какво се оказа: Разглобих всичко по инжектора и го измъкнах от "камбанката" дадох му ток (с напрежение 12 волта) от едно трафче и за мое ОГРОМНО учудване иглата не

Като се вгледах по внимателно ми направи впечатление, че по иначе оранжевинкавото тяло около иглата на челото има Яко много чернилка, която се оказа много трудна за чегъртане, поради малките размери. Свалих всички О пръстенчета от инжектора и го накиснах за 30мин. в кореселин. Като го извадих беше идеално оранжев и като подадох отново ток - Иглата цъкаше перфектно !!!!!
От тогава минаха вече 2 години, колата не е повторила дефекта!