Не мога да закопчея CD-то на мястото му в таблото.РЕШЕНО!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 14 яну 2008 22:32

polyabs написа:Да, тази пластмаса е с дупка в средата за застопоряване на предишния касетофон, но явно стандарта на таблата и си-дитата се е променил малко от преди 14 години :) и не достига половин сантиметър да се закопчае новото. Тампон няма нито върху пластмасата, нито на сидито новото, но ще намеря начин да запазя пластмасата, само малко ще я намаля. Това с поялника е идея и ще пробвам по този начин или чрез шлайфане. Благодаря на всички :)

Бе моя в Avitel го сложиха и собственика си каза, че има проблемче с нашите по-старите коли - по-дълги идвали CD-та.
Мо се монтира без големи трудности при мене - не ряза нищо :roll:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 14 яну 2008 23:45

Аз си бях слижил CD Блаупукт произведено 2000г и всичко си пасна :roll:

Потребителски аватар
polyabs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот polyabs » Пон 14 яну 2008 23:46

Колеги, реших проблема!
Върху самата пластмаса, която служи за застопоряване на си-ди-то в дъното на отвора има 5 шипчета (съвсем малки) отчупих с клещи само тях и сидито се закопча както си трябва :) Шипчетата са съвсем малки и на пръв поглед не се забелязват.
:bananarock

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 15 яну 2008 0:03

:yeaha: :yeaha: :yeaha:
Бравос!!!

Потребителски аватар
polyabs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот polyabs » Вто 15 яну 2008 0:19

chy написа::yeaha: :yeaha: :yeaha:
Бравос!!!

Ох, chy! Аз едва сега тръгвам по нагорнището....като отворя предния капак и не знам кое какво е :( А като ви чета какви гимнастики правите, косите ми се изправят :) Но...като всяка жена, гледам първо да я разкрася. Дано не ми се налага да решавам сериозни проблеми :)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 15 яну 2008 0:43

polyabs написа:
chy написа::yeaha: :yeaha: :yeaha:
Бравос!!!

Ох, chy! Аз едва сега тръгвам по нагорнището....Но...като всяка жена, гледам първо да я разкрася. Дано не ми се налага да решавам сериозни проблеми :)

Дано...ама остави разкрасяването :wink: !Все пак колата ти е Хабитюрентка....Виж важните неща-музиката определено не е от тях,но все пак е гот...След 2 изгорели и 2 откраднати-мисля че разбираш защо не ми дреме особенно за клаустрофони :wink:
С едно внимателно и отговорно отношение и естествено с пароци колата ти ще бъде и Абсолвентка...
Междудругото-много е гот,кат се справиш с промблема със собствени сили....независимо от сложноста му,нали? :D

Потребителски аватар
polyabs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот polyabs » Вто 15 яну 2008 1:54

chy написа:.......Между другото-много е гот,кат се справиш с проблема със собствени сили....независимо от сложноста му,нали? :D

Да супер е :) но със сигурност никога няма да мога да сменя вентилатора на парното :wink: :lol:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 15 яну 2008 2:00

Да не ти се налага :D :D -иначе ще се справиш :!: Не е тоооолкова сложно и сташно...
Пък нали и за тва сме тук-ще помагаме :idea:

Потребителски аватар
tisho_tch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_tch » Вто 24 юни 2008 21:25

колеги и аз се сблъсках със този проблем макар и чак сега като не можах да си довкарам новата музика. Интересно ми е да науча има ли и други начини за да влезе докрай СД-то или евентуално за модели серийни СД-та които са по-къси и влизат докрай (като за нашите половери) :?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”