Какъв VW може да се вземе вместо Peugeot 206
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
голфа разбирасе 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ilia3 написа:Извинявам се!Ще го кажа по друг начин. Някой мисли ли че beetle е добра кола, не се троши лесно и е по добра от 206? Щото на мен ми харесва ама както казах не съм запознат с техническите характеристики на колата.
Чувал съм "майстор" да се кълне че не иска никога вече да работи/сервизира "нова" костенурка. Било много нагъчкано и дори елементарни неща се правели като "аборт през ауспуха". И скъпа (за размера) кола.
Поло/Фабия вероятно е най-разумния избор, но като става дума за жена... там са други критериите. Пък и едва ли ще се кара 10 години.
Ако и хареса Полото - чудесно. Но ако се запъне...
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Birdie написа:Мерцедес А класата, за 6-7 000 евро взимаш 2001, 2002 г. спокойно - идеална женска кола...
Тая година ше сменяме колите с жената - и именно това ще взима тя вместо Хлопела....
Колега, по-добре недей. А-класата ще погуби мерцедес
zaro написа:По принцип Битъла е малко екзотика а това води негативи със себеси.
Баш си е Голф 4 в много скъпа коруба, за която частите са майкаси и бащаси

А3, Голф4 казвам и аз. Може пък и по-ново Поло
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madmen написа:Birdie написа:Мерцедес А класата, за 6-7 000 евро взимаш 2001, 2002 г. спокойно - идеална женска кола...
Тая година ше сменяме колите с жената - и именно това ще взима тя вместо Хлопела....
Колега, по-добре недей. А-класата ще погуби мерцедес
добре де, що така мислите, вече гледам две мнения с/у Мерцедеса, така и така обсъждаме колите в този диапазон, кво не й е наред на А класата - досега съм чувал само добри отзиви (е, верно, че само от жени, ама...)
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
ilia3 написа:ladacaraudio написа:и така една приятелка се е намислила да взима пежо 206 с климатик и горе долу всички там екстри за цена около 10-15 хиляди лева.
Кажете какъв фолксваген може да се вземе за тези пари и да е от същия клас с и с същите екстри защото все пак VW-то ми се струва по добрата инвестиция . говориме не за нови автомобили
Не съм специалист но бих искал да си изкажа мнението. Ако на споменатата твоя позната й се харчат 10-15 хиляди то наистина мисля че vw е по добра инвестиция от peugeot 206. Не съм запознат с техническите данни на beetle (другите колеги ще кажат), но мисля че въпросната кола ще отива на една дама.Порових се в mobile и намерих обяви на beetle като всички се въртяха около 13000лв. А да не забравяме че винаги може да си вземе golf или polo в едно доста прилично състояние за тези пари. Според мен новите фабии също са хубави а и ибизите не са лоши. За финал искам пак да повторя, че не съм специалист и може да греша.
да и аз мисля като restless
vw beetle е перфектната кола за една дама

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
хей момчета ние тук си говорим като "пияни с оная си работа" първо едно е 10 000 лв, а съвсем друго е 15 000 лв. ако за 10 000 лв, ше сравняваме поло 99-2000 с 206 2000г е едно (автоматично залагам на 206 - доста по красива кола в сравнение с таз кутийка), а съвсем друго е 15 000 - поло 2002 срещи 206 - 2004/2005г, но дави кажа един човек с 15 000лв в джоба първо ще се замисли дали да ги хвърли за коли4ки бъкащи от пластмаса и евтини материали, и второ ще се напъне за още 1000/2000 лв и ще си вземе Пежо 207. (чисто нова е 20 00лв, а на година и половина цената ще е поне с 3/4000 лв по малка)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”