Всъщност това го търся за женами, защото тя в момента е бременна и си седи в къщи, но изка освен домакинската работа да се занимава и с нещо друго, например като надомна работа. В нета има доста обяви, но съм чувал и за много опарени от такива обяви за надомна работа хора
Съвет за надомна работа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Съвет за надомна работа
Бих изкал да попитам някои занимавал ли се е с такова нещо, и ако може да предложи някоя оферта
Всъщност това го търся за женами, защото тя в момента е бременна и си седи в къщи, но изка освен домакинската работа да се занимава и с нещо друго, например като надомна работа. В нета има доста обяви, но съм чувал и за много опарени от такива обяви за надомна работа хора
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
mafiota написа:wili98 написа:е поне кажи кво може жената...
или какво ти/тя (не)предпочитате
Ами чувала че предлагат да се лепят разни хартиени торбички за подаръци, да си изрязват разни неща, или пък може би да се сортира нещо ..... не знам точно ..
общо взето е сръчна, и не се изнервя да работи нещо пипкаво
може ли да лепи хлорограмни лентички в/у фалшиви банкноти?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Милослав написа:..веднъж се нахендрих на такива с торбички, лепих кат откачен ..
Бате, даваме работа и пари на (поне) 5-6 баби. Заработват си в/у пенсията и то добре
Нямам против
Върни се в “ОФФ-Топик - други”