смяна на фар на ГОЛФ 4 ,за да сложа...... - за триене!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

смяна на фар на ГОЛФ 4 ,за да сложа...... - за триене!

Мнениеот DaveGahan » Нед 13 яну 2008 16:44

здрасти на всички,нов съм тук и не съм наясно с тоя ксенон и от няколко дни разпитвам тук и там.имам голф 4 с нормален кристален фар с рефлектори на късите и дългите светлини.по магазините ми обясниха,че заводското ксеноново изпълнение на голф 4 се предлага само с фар на който късите светлини са с лупи.оригинален според тях е около 900лв бройката(само фар) марката е Бош.естествено ме заболя главата.алтернативата за него според един колега от този форум е марката ФК която предлага комплект фарове за около 500лв,само че ми казаха ,че ако си купя оригинална ксенон система крушките и няма да са съвместими с дупките на фаровете (при оригиналния ксенон крушките не са н7 а тия фарове били с такива дупки)мисълта ми е ,че ако съм решил да давам около 1500лв минимум бих искал малко от малко да наподобява заводския ксенонов голф 4 .предварително искам да отбележа ,че вариант за ксенон с рефлекторен фар не приемам.освен това този фар на ФК се води Ейнджъл Ай ама тва Ай не ме кефи нещо тааа ако има фар просто с лупа на късите и без такива ореоли и на малко по-достъпна цена ще бъда благодарен ако някои ме ориентира.много работи написах и сега като ги прочета сам се огелпвам. накратко пак въпроса...мога ли за около 1500лв примерно да имам нови фарове с лупи и ксенон който да е с крушки филипс??? ако за някои е важно аз съм от Бургас.Благодаря предварително!

Последна промяна от DaveGahan на Пет 01 фев 2008 21:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Нед 13 яну 2008 17:01

здрасти колега!!!!! лупите на bocsh ги дават на добра цена в пловдив ми обевиха 1200 лв парчето !!!! питаи в представителството на фолцваген колко са оригиналните фариве с ксенон за сравнеие ще ти кайа че в германия фабричния фар с ксенон 1200 евро всичко

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Пон 14 яну 2008 18:28

Брат ко се занимаваш вобще с тия Бош,праскай на ФК едни ангелски очи за 500 мъни мъни и после един ксенон за 200 лва и заспиваш.Кеснонови крушки се продават в всички варианти вече а даже има и конкоренция голяма.ама първо трябва да земеш фаровете и после ксенона ,това е важното и ако искаш пък можеш да се сложиш и на обикновенните фарове (фабричните) ксенон за 200 лв .Във форума има в отдел обяви такава реклама.

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Пон 14 яну 2008 20:20

Malok,и аз вземам да се убеждавам вече,че идеята Ейнджъл Ай + китаиски ксенон ще е най-добра за джоба и същевременно най-близка до заводското изпълнение.само че имам друга питанка..като монтирам тия нови фарове щото между другото вече ги поръчах и утре ги вземам ще ми работи ли с тях оная джаджа вляво на волана за регулиране на фаровете???казаха ми че съм трябвало да се простя с нея??? :cry: сега с оригиналните си ми работи !

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Пон 14 яну 2008 20:24

колко се офарчи за фаровете? аз имат ли халогени?

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Пон 14 яну 2008 22:13

DaveGahan написа:Malok,и аз вземам да се убеждавам вече,че идеята Ейнджъл Ай + китаиски ксенон ще е най-добра за джоба и същевременно най-близка до заводското изпълнение.само че имам друга питанка..като монтирам тия нови фарове щото между другото вече ги поръчах и утре ги вземам ще ми работи ли с тях оная джаджа вляво на волана за регулиране на фаровете???казаха ми че съм трябвало да се простя с нея??? :cry: сега с оригиналните си ми работи !

Здрасти, оная джаджа ще ти работи с машинките от оригиналните фарове!!! И аз съм с FK!!!

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Вто 15 яну 2008 0:12

гомез,мерси братле,успокои ме :D Взех ги т.е. утре ще си ги взема.има халогени много ясно. 530 лв. имаше малко по-евтини оферти за около 440-450лв ама казаха че трябва да чакам 2-3 седмици и ги пращат с куриери от софия а аз съм в бургас а мене не ме свърта :lol: остава само проблема кои да взема дали черни или хромираните.мисля ,че с черни ще стои по-добре понеже голфа е черен.интересно колко ли мога да взема на старите си Валео които са в перфектно състояние??

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Вто 15 яну 2008 16:33

честито и беварариино каране!!!!!!

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 15 яну 2008 19:10

DaveGahan написа:гомез,мерси братле,успокои ме :D Взех ги т.е. утре ще си ги взема.има халогени много ясно. 530 лв. имаше малко по-евтини оферти за около 440-450лв ама казаха че трябва да чакам 2-3 седмици и ги пращат с куриери от софия а аз съм в бургас а мене не ме свърта :lol: остава само проблема кои да взема дали черни или хромираните.мисля ,че с черни ще стои по-добре понеже голфа е черен.интересно колко ли мога да взема на старите си Валео които са в перфектно състояние??

ЧЕРНИ......Видя ли в галерията ми!!!А за старите VALEO около 150 лв!!!

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Вто 15 яну 2008 19:32

видях ги !!!!! уникат!!!

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Вто 15 яну 2008 20:05

да,черни са:) гомез,150 комплекта ли? и с машинките ли?

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

решена

Мнениеот DaveGahan » Нед 20 яну 2008 14:09

ква я мислех ква стана :D Ин-про фарове + китаиски ксенон :D ама е готино . мерси за съветите момчета

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Нед 20 яну 2008 18:38

пусни снимки да видим как е станало

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Съб 26 яну 2008 18:08

ще пусна при първа възможноста между другото мисля,че темата тук е изчерпана ама незнам как се затварч баси:)

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Чет 28 фев 2008 18:54

за триене

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”