pinci написа:КОлеги моля ви кажете ми какви двигатели са монтирани на този Пасат, лични впечатления, кометари, слухове, кой според вас е най-добрия? 1.8 моно+газ добра комбинация ли е? Колко харчи?
Благодаря предварително
Значи ако искаш мотор за "спокойна езда" , 1.8 ABS,90hp, 145Нм, върши работа, и съм чувал че нямат проблеми с газовата уредба, аз съм с този двигател но го карам на бензин. Извънградско по магистрала съвсем спокойно си държи 160км без никакви ядове.
Лично за мен най добрия избор за този пасат си остава 2.0, 2Е мотор-115кс, от където и да го погледнеш си е нумеро уно. Ако съдя моя как върви.....2.0 трябва да е пушка, ако търсиш спортно усещане 2.0 16B и VR6 Exclusive-а e избора за теб.
Принципно са много здрави коли и попаднеш ли на читава такава няма да съжаляваш никога че си се качил на тази машина- здрави, сигорни, просторни, от всякъде са 6.
Недостатък може би им е сравнително високия градски разход, защото моя поне на извънградско нямам никакви забележки-6-7литра ми се струват съвсем приемливи.
Ако те интересува още нещо ще се радвам да помогна по въпроса за пасатите, ..............а дай боже аз скоро да питам по въпроса за голфове.