Да се похваля с ксенон от santo_trafficante
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ванко по рядко влиза в форума за това аз ще отговоря.При направените тестове на които съм взел и аз участие се установи че Ксенона не заслепява нито на среща като съм нито в огледалата за обратно виждане.Според мен на някой ако заслепява това е от не регулиран фар.beck's написа:След няколкодневна употреба как е-някой заслепен пресветнал ли ти е?

- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas написа:Ванко по рядко влиза в форума за това аз ще отговоря.При направените тестове на които съм взел и аз участие се установи че Ксенона не заслепява нито на среща като съм нито в огледалата за обратно виждане.Според мен на някой ако заслепява това е от не регулиран фар.beck's написа:След няколкодневна употреба как е-някой заслепен пресветнал ли ти е?
точно така колега sashobas много си прав, благодаря ти за изчерпателния отговор който си дал вместо мен

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
fidy написа:Абе майн ко та ибе дали са заслепени.Ти нали си виждаш пирфектно.Ония да слагат слънчеви очила.
Аре честито ти присъединяване "във клубъ"
Какви разсъждения само, направо за пример а?
Май ще трябва всички да караме със слънч. очила ако всички разсъждават като теб. Не си прав! Типично по български - не е важно на мен да ми е добре - важно е на другия да му е зле! Аиде стига вече!!!
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
fidy написа:beck's написа:След няколкодневна употреба как е-някой заслепен пресветнал ли ти е?
Абе майн ко та ибе дали са заслепени.Ти нали си виждаш пирфектно.Ония да слагат слънчеви очила.
Аре честито ти присъединяване "във клубъ"
Хората не знаят как си говорим и сега създаде нова тема на разговор в темата на брат ти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на стандартна халогенна дават 500-600 часа, Осрам ЛонгЛайф - 1500-2000Hertz написа:Колега popyi, на първата снимка да не си на дълги с крушки H4, то точно отпред нищо не се вижда ... с ксенона е станало супер!
nii написа:стандартна ксенонова крушка има живот 3000 часа.
което е много.
![]()
![]()
![]()
![]()
3000 / 24 часа = 125 дни
3000 / 4 часа (на ден да караш) = 750 дни = 2 години
На ксенона се дават
Q) What is the rated life of these xenon lamps?
A) Depending on the lamp somewhere between 8,000 and 20,000 hours.
Q) What does "rated life" mean?
A) The "rated life" of a lamp signifies the time at which 50% of a large quantity of these lamps will have burned out. That means that 50% of these lamps will burn out BEFORE the "rated life" and 50% will burn out AFTER the "rated life". The "rated life" does NOT mean that every one of the lamps will last at least that long.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”