Запознах се с едно момиче и забележете какво става
1 среща - пукам гума - 8лв
2 среща - прееба ми се комутатора - 140лв (комутатор с бубина)
3 среща - удариха ме във вратите - ремонт 1400 лв (да живее каското)
4 среща - купувам си чистачки и изпуснах едната и си спуках предния джам (е тва стана преди 20 мин.)
Май нещо ми куца а Mr Green Fun
Моята смешна история ,от която си пати само голфчето
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
mal
dready написа:Не бе тя си е много добре ,ама май има много зли езици.Аз по принцип не вярвам в такива неща ,но щом вече съм с червен конец на ръката представи си
вържи и един някъде по колата за всеки случай
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споко, нема а са ПуАшиш и при мен беше същата работа, като се запознах с Моята приятелка !!!
И минах всичко по списъка, както при теб !!!! Само дето не ми удариха вратите , а ударих едни кофи на заден!! И на преден ударих едно аудииииии !!!!
И аз като теб се бях същисал, но нещата вече си дойдоха на мястото !!
Още си много Влюбен !!!

И минах всичко по списъка, както при теб !!!! Само дето не ми удариха вратите , а ударих едни кофи на заден!! И на преден ударих едно аудииииии !!!!
И аз като теб се бях същисал, но нещата вече си дойдоха на мястото !!
Още си много Влюбен !!!

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Хораа лошото е ,че съм си инат по природа.Сега се надявам утре като вържа и на колата един конец всичко да е супер.Относно свещичката имам осветена икона на свети Мина в колата деня в който си счупих прозореца ако ви разкажа ко стана ще паднете от смях.
отивам сутрината да си купя гуменки за да мога да поритам с едни приятели.Купувам си аз нелви измислени за 10лв.Слагам им връзките обувам едната после другата и ко да видя те били две десни.Ебати късмета.После поритахме (не съм ритал с две десни ако някой се чуди
)спуках една топка.След това отивам да си взема и една лява гуменка паркирам и не виждам че този пред мен е с теглиш ОП и малко го разклатих.Взех си гуменката тръгвам назад и една заспала шматка точно когато се движа назад зави покрай колата и като се разтропа малееееее.След това отидох на OMW за чистачки праснах си джама и накрая за капак не искаха да ми върнат парите за тях ,но след един скандал си взех парите прибрах се и направо не можех да повярвам че съм жив и здрав.А даже и на черква отидох в същия ден , но кото ти е писано да се обесиш няма да се удавиш 
отивам сутрината да си купя гуменки за да мога да поритам с едни приятели.Купувам си аз нелви измислени за 10лв.Слагам им връзките обувам едната после другата и ко да видя те били две десни.Ебати късмета.После поритахме (не съм ритал с две десни ако някой се чуди

Върни се в “ОФФ-Топик - други”