имам следния проблем :
отказа ми копчето за нулиране на километража на Полото (6N 99г. 1.9Д)
натискам го а никакво действие (дори не щтрака).
ако някой знае как се оправа или най малко как да разглобиа таблото за да си го оправя да пише
благодаря предварително !
Проблем с копчето за нулиране на километража
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
Колега виж какво бях написал на един друг колега в друга тема за копчето. Можеш да пробваш ...
Цитат:
ами трябва и така да пробвам ще го размърдам наляво надясно и ще видим кво ше стане ами ако е прецакан може ли да се поправи ? ти как разбра че не работи твоя има ли някъкви признаци по които да разбера че не работи ????
Признаци - незнам. Просто като натисна нормално право надолу в средата не хваща, дори и силно да го натисна пак не хваща. Просто при мен хваща като предварително го натисна надолу и надясно малко и после навътре по силно. Така и не съм го оправил ами просто съм му хванал цаката...
Цитат:
ами трябва и така да пробвам ще го размърдам наляво надясно и ще видим кво ше стане ами ако е прецакан може ли да се поправи ? ти как разбра че не работи твоя има ли някъкви признаци по които да разбера че не работи ????
Признаци - незнам. Просто като натисна нормално право надолу в средата не хваща, дори и силно да го натисна пак не хваща. Просто при мен хваща като предварително го натисна надолу и надясно малко и после навътре по силно. Така и не съм го оправил ами просто съм му хванал цаката...
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hslavov написа:мерси ще го пробвам
дано да стане че голяма хамалогия ми се струва разглобяването
А разглабянвто е лесно. Имаш 2 винчета който държат пласмата пред таблото, те са нагоре. Сваляш пласмата. После имаш още 2 винчета от двете страни на таблто. Вадиш разкаш буксата и си го прибираш на тобло. у вас

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”