разход
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
g.n.g написа:Абе хора,сигурно аз съм попаднал на калпава колица: Поло 1.4i AEX 99г.
5 врати и 5 скорости, ма в града ми дава 12 газ в пикови часове,а извънградско от 6,5 до 9,8 газ в зависимост от скороста (мин.100 макс. 150км.) и климатика. Само веднъж ми даде разход София - Чирпан 6,8 газ със 130км. без клима, ма на връщане даде 9,8 газ с клима и 130-150км. Наистина го кара ЖЕНА и в СОФИЯ, ма като чета Вашите разходи незнам какво да кажа.
Забравих да кажа, че е с ГИ.
Ако мислите, че нещо нередно има при нас, моля Ви кажете!!!
Колега спокойно

При мен гори около 10/100 в София, но бензин. Извън градско като си тръгна за Варна го засичам всеки път и до сега под 6.3 не съм падал пак бенз.
Аз газова нямам, но съм чувал че ГИ харчел колко на бенз, но от краткия ми опит с газ (на москвич) знам, че разлика в разхода на газ има от зареждане до зареждане. Във всяка газ станция газта е различна.
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам какви са тези разходи от сорта на 10 на 100, това ми изглейда нереално.Откакто си го купих сам заредил 25 литра от ОМV,досега сам изминал 380 км, а имам осхте към 10 литра в резервоара.Разхода ще е даже по 5 на 100.карам го градско и малко изванградско.Като го вадя от гаража го оставам да поработи преди да тръгна...
за разхода
моето е 98 година и е 1000 куб гори ми 6.4 градско без климатика но си го карам полека бавни4ко втора бавни4ко трета до 1800 оборота не пове4е тогава вијте ко гори
- g.n.g
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това за Софийското си е така. Лозенец - Люлин са 12км., но в пиков час (така се кара колата) го взима това растояние около 1 час!!!
Иначе през уикенда ходих до едно Плевенско село и ми даде разход 7,3 газ със средна скорост 95км. и без климатик, 3 души и багаж в двете посоки.
Ми какво да Ви кажа - Доволно, по-добре 8 лв. на 100 отколкото 16лв.
Поздрави на всички.
Иначе през уикенда ходих до едно Плевенско село и ми даде разход 7,3 газ със средна скорост 95км. и без климатик, 3 души и багаж в двете посоки.
Ми какво да Ви кажа - Доволно, по-добре 8 лв. на 100 отколкото 16лв.
Поздрави на всички.

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bimmoby написа:колеги,спокойно,не сме чак толкова зле с разхода
днес се видях с мой приятел-фирмата в която работи взели няколко служебни Kia ceed,нови и забележете-15-16/100 разход извънградско при 120км/час
просто корейците са ненадминати!
абе 15-16 разход извън градско мале при 120. Това и един вр6 ще му е зор да го направи... Еможеби ако кара на 2-ра

Тука май на твоя прител колегите яко зареждат личните автомобили със сложебните карти и фактури

- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
Значи последно заредих до горе на шел с A-95. Беше ми в началото на червената зона и казах на пича да я напълни догоре. На бележката пишеше 39,6 литра, че са налели. Предполагам, че общо са станали към 45. С тия литри минах смесено малко над 650км преди застрашително да започне да ляга стрелката... и то в най-големите студове. Като се има предвид, че имам към 300км извънградско, като 100 от тях бяха по едни баири с 5 човека в колата и се поизмъчи... Останалите са градско в Пловдив. А климатика не съм барвал
Като го смятам прави среден разход към 6.9. Лятото предполагам, че ще свали още

Като го смятам прави среден разход към 6.9. Лятото предполагам, че ще свали още

- veselin111
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
висок разход
Здравейте! Да се похваля : купих си ПОЛО 1043куб.,45к.с. моно-инжекция,1996г.
карам го вече около един месец и половина и установявам че ми дава висок разход, зареждам гориво само от Shell. разхода ми е около 12.5-13литра на 100км-градско,. Да отбележа, 4е колата я карам предимно студена, ходих в Bosh на преглед като си мислех 4е трябва да се правят настройки на двигателя, а от там след всякакви тестове се оказа 4е Термостата не е в ред(отваря и после не затваря), иначе :ламбда сонда, термодатчик,обороти,центровки-всичко е наред. взел съм термостат но още не съм го сменил. Може ли само от него да ми дава толкова висок разход, да спомена още нещо: когато не ползвам парно колата като се кара малко повече вдига 90градуса, но в момента в който пусна парното и след около 2мин. температурата пада под 60градуса, иначе след около 2км-преход започва да духа малко топло. Кажете какво да правя: някои ми казват да си почистя дроселовата клапа, апък един ме уплаши че ламбда сондата е за смяна,която струва 150лв.- в сервиза казаха че всичко е наред освен термостат.
Послепис: взех си малка кола за предимно градско движение и за нисък разход(да ми е икономична), ама нещо се виждам в чудо!!
карам го вече около един месец и половина и установявам че ми дава висок разход, зареждам гориво само от Shell. разхода ми е около 12.5-13литра на 100км-градско,. Да отбележа, 4е колата я карам предимно студена, ходих в Bosh на преглед като си мислех 4е трябва да се правят настройки на двигателя, а от там след всякакви тестове се оказа 4е Термостата не е в ред(отваря и после не затваря), иначе :ламбда сонда, термодатчик,обороти,центровки-всичко е наред. взел съм термостат но още не съм го сменил. Може ли само от него да ми дава толкова висок разход, да спомена още нещо: когато не ползвам парно колата като се кара малко повече вдига 90градуса, но в момента в който пусна парното и след около 2мин. температурата пада под 60градуса, иначе след около 2км-преход започва да духа малко топло. Кажете какво да правя: някои ми казват да си почистя дроселовата клапа, апък един ме уплаши че ламбда сондата е за смяна,която струва 150лв.- в сервиза казаха че всичко е наред освен термостат.
Послепис: взех си малка кола за предимно градско движение и за нисък разход(да ми е икономична), ама нещо се виждам в чудо!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”