Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове следя и чета темата, аз като гледам съм на страната на малцинството - пушачите. Пуша д*еба като добитък - почти 2 кутии твърдо на ден. Скоро влизам и в сесия и положението ще стане критично... Честно казано все едно ми говорите на китайски - имам предвид хората с воля, които открито признават че се борят и че ги спират. Аз не се виждам - няма да казвам сутрин какво става с първото кафе. Аз да си призная не съм правил сериозен опит за спиране досега - рекорда ми е една седмица - просто имах тежка гнойна ангина. Не мога да си представя да живея без тия лайна - вкъщи, с приятели, на заведение, на мач и т.н. Всъщност на мач май е най тежко.
Осъзнавам, че съм жестоко пристрастен, но всъщност скрития ми страх е, че ако случайно ги спра ще стана лоена топка - имам двама приятели - пресни примери - не пушат от 3 години, но след спирането се освиниха и така не се приведоха в нормален вид и до ден днешен.
Не искам съвет, просто споделям. Не ми говорете за Табекс или други подобни - преди време се набутахме двама души по 60 лв. на човек за някакви хапчета, които ни ги внесоха от Англия. Ефекта беше виене на свят, гадене, освестяване и на другия ден върти сучи Виктори.

Осъзнавам, че съм жестоко пристрастен, но всъщност скрития ми страх е, че ако случайно ги спра ще стана лоена топка - имам двама приятели - пресни примери - не пушат от 3 години, но след спирането се освиниха и така не се приведоха в нормален вид и до ден днешен.
Не искам съвет, просто споделям. Не ми говорете за Табекс или други подобни - преди време се набутахме двама души по 60 лв. на човек за някакви хапчета, които ни ги внесоха от Англия. Ефекта беше виене на свят, гадене, освестяване и на другия ден върти сучи Виктори.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
jafara написа:Предаването на фронта според мен е да запалиш една цигара, и да си я изпушиш. Аз не съм пушил от 20 декември 2007 и съм много доволен ... почти немисля вече за цигари.

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Незнам да ли сте забелязали,обаче аз нещо се предадох
на 7 мия ден запалих една цигара и това беше за целия ми ден,на следващия ден 2
и сега си дръпвам по 3 цигарки на ден,не се издържа признавам си
Предадох се
Започнах да ям много и ако искайте ми вярвайте за тия 7 дена вдигнах един килограм,от както пак започнах да си попушвам по-малко и си и намалих яденето .
Поздрави
Но ми се струва,че пак ще направя опит.
П.п . Желанието след тия 7 дена не е толкова голямо за пушене.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
MiroslavStanchev написа:Незнам да ли сте забелязали,обаче аз нещо се предадохна 7 мия ден запалих една цигара и това беше за целия ми ден,на следващия ден 2
и сега си дръпвам по 3 цигарки на ден,не се издържа признавам си
Предадох се
![]()
Започнах да ям много и ако искайте ми вярвайте за тия 7 дена вдигнах един килограм,от както пак започнах да си попушвам по-малко и си и намалих яденето .
![]()
Поздрави
Но ми се струва,че пак ще направя опит.
![]()
Разбрахме те.Щом спря да пишеш.Ей на и аз съм виновен ама си пиша

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Върни се в “ОФФ-Топик - други”