Приятел ще си идва от щатите и го помолих да ми донесе ноутбук от там за по-евтинджас. Та момчето ми намерило това http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/gene ... R1002_USEN
на цена 850 доларчета. Искам да знам според вас дали ще си струва. Спецификациите ме устройват и си мисля, че си струва парите, но...
Компютърджиите да кажат дали това си струва - купено вече
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Компютърджиите да кажат дали това си струва - купено вече
Последна промяна от trunner на Вто 29 яну 2008 22:50, променено общо 1 път.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bratt написа:види ми се добро....с изключение на вграденото видео и процесора...
ако има такова с Интелски ЦПУ (Кор дуо некво) и отделна видео-карта (да не ти гепи от паметта) би било по-добре според мен..
И аз саках нещо интелско ама нъц, тва намерило момчето и ще му звъня след малко да цака парата!

Е те тва за видео картата не го разбрах (сори ама не ги разбирам чак толкова нещата).
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
trunner написа:...
Е те тва за видео картата не го разбрах (сори ама не ги разбирам чак толкова нещата).
2 ГБ РАМ имаш...ако видеото ти е 512-ка примерно (по-лесно се смята), ще ти останат да ползваш 1.5 ГБ от паметта...видеото си взима своето от РАМ-а...
Когато ти е отделна картата си оставаш с 2-та ГБ РАМ и си имаш и 512-ка видео

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не
За тези пари може да си вземеш коре2 дуо с хубава карта ати и с гаранция а на този и 512 рам да му дадеш на видеото пак не става за игри защото самата памет е бавна има си ддр3 за видео карти.Гаранция няма да ти важи тука аз лично като давам толкова пара гледам си гаранцията винаги а и на лаптопите като са им едни евтини частите и ремонтите....
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: не
amikus написа:За тези пари може да си вземеш коре2 дуо с хубава карта ати и с гаранция а на този и 512 рам да му дадеш на видеото пак не става за игри защото самата памет е бавна има си ддр3 за видео карти.Гаранция няма да ти важи тука аз лично като давам толкова пара гледам си гаранцията винаги а и на лаптопите като са им едни евтини частите и ремонтите....
Някой да е казал, че ще го ползвам за игри? За гаранцията да - прав си, и все пак, нали затова питам - за различни мнения, за да знам кво да му кажа.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мито
Ако пича дето ти го носи му изхвърли кутията казва че е стар и няма мито

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Ама пич питаш дали си заслужава казах ти минусите пък ти ако искаш го използвай и за солитари твоя си работа.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kickd0wn написа:Гледай гаранцията дали е международна
Тя е международна, но е за америките - северна и южна. В Европа не важи... Тези модели даже не се продават официално в БГ.
Вариант за гаранция е застраховка в почти всяко застрахователно дружество предлагат - цена 30 лева на година и ако се счупи, те ти поемат разходите по ремонта, което ми се струва доста изгодно
Друг вариант е да се праща в щатите за ремонт, ако нещо се прецака

Върни се в “ОФФ-Топик - други”