ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
- syncro1.8
- Автомобил:
- Двигател:
I az sam potresen ot tova i za tova naistina i az sam na mnenie kato re6im da natisnem pedala na gasta do krai trqbva purvo da se obedim 4e e bezopasno za6toto ponqkoga e fatalno.
КИРИЛИЦА!
mod edit: Vlad777

КИРИЛИЦА!
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: Vlad777
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Slayera написа:http://fishki.net/commentall.php?id=23911
![]()
![]()
Някъде в някой форум попадах на това, може пък и тук да е било и някой го беше кръстил "Последните 2 минути от живота"
Незнам пича с БМВ-то кво си мислеше че ще направи като изпревари мерца който явно беше напълнил километража. Стъпване в банкета и по - нататък се вижда....
-
- Автомобил:
- Двигател:
присъствал съм на доста изваждания на трупове от коли и да ви кажа гледката хич не е приятна,затова карайте с акъл и не се подвеждайте от някакви комплексари които се иправят на мъже чрез колите си,имам места и начини да покажеж колко си шофьор и без да застрашаваш другите на пътя,много ме е яд,не че искам да обидя някой,но много келешчета като се качат на някое по бързичко автомобилче и започват да се правят на шумахер
- Iliya_PB
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanev11 написа:присъствал съм на доста изваждания на трупове от коли и да ви кажа гледката хич не е приятна,затова карайте с акъл и не се подвеждайте от някакви комплексари които се иправят на мъже чрез колите си,имам места и начини да покажеж колко си шофьор и без да застрашаваш другите на пътя,много ме е яд,не че искам да обидя някой,но много келешчета като се качат на някое по бързичко автомобилче и започват да се правят на шумахер
Така е като някои се чувстват безнаказани и ЗДП и ППЗДП не важи за тях.
- Sandman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нито закон, нито полиция могат да променят фактите. Самите ние, шофьорите трябва да се замисляме всеки път преди да седнем зад волана.
Аз лично, никога не карам пил и винаги съм с колан.
Просто трябва да спрат някои хора да се мислят за безсмъртни, и като видят купчина ламарини да не си казват: "това на мен не може да се случи" ....
Тъжно е това, което съобщават всеки ден по новините - толкова тежки катастрофи, толкова и толкова ранени...
Преди време една приятелка беше прегазена в София, на Дондуков. Така и не намериха виновника.
Аз лично, никога не карам пил и винаги съм с колан.
Просто трябва да спрат някои хора да се мислят за безсмъртни, и като видят купчина ламарини да не си казват: "това на мен не може да се случи" ....
Тъжно е това, което съобщават всеки ден по новините - толкова тежки катастрофи, толкова и толкова ранени...
Преди време една приятелка беше прегазена в София, на Дондуков. Така и не намериха виновника.
-
- Автомобил:
- Двигател: