Сигурно беше преди половин година някъде по някоя от телевизийте даваха за един пич с фирмен бус и като отишъл да го регистрира в АКТ му казали че всички надписи трябва да са на Български език написани, та сензационното в новината беше че и интернет адреса на фирмата беше написан на Български, нещо от рода на дабъл ю дабъл ю ...... ком
Не се сещам точно, но в общи линии
Втора ръка кола с лепенки - проблеми с КАТ ? ? ?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
Знам че ония от
имат само въздух м/у ушите, ясно и че BG е страната на парадоксите, но по-малоумна причина да те глобят или да те спрат от движение не бях срещал. Реално
не са виновни изцяло, цялата ни работа е такава.
Кактo и да е.
Благодаря че ме осветлихте за поредната шитня по родните пътища. Да живее GESTAPO, STASI...
Добре че поне се позатопли. В събота топля бойлера, излизам с кофите, гъби, шпакли, ношчета... и почвам да лющя, м*м* *м т*п* п*л*ц**ск*
ПС: Някой да не вземе да се обиди. Знам, че тука сме все свестни

Кактo и да е.

Добре че поне се позатопли. В събота топля бойлера, излизам с кофите, гъби, шпакли, ношчета... и почвам да лющя, м*м* *м т*п* п*л*ц**ск*

ПС: Някой да не вземе да се обиди. Знам, че тука сме все свестни

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
[quote="T.Spark"]Така и така стана дума да питам...
Милиционерите не правятли проблем за форумните стикери? Пак е надпис по колата, пак е един вид реклама.
Досега никак .
Взимай един пистолет за горещ въздух ,каса бира и обезателно 1 топъл гараж.Нагряваш с пистолета и сваляш. Ако няма топъл гараж лятото не е далече. Свалят се лесно и после 1 шлайф паста с цвета - при теб май беше бял - идеално върши работа. По опит за бял и червен цвят върши перфектна работа - колата сякаш е пребоядисана .
За черен, металик със сини перлички никакъв резултат/ подобрение/- пробвано.
Милиционерите не правятли проблем за форумните стикери? Пак е надпис по колата, пак е един вид реклама.
Досега никак .
Взимай един пистолет за горещ въздух ,каса бира и обезателно 1 топъл гараж.Нагряваш с пистолета и сваляш. Ако няма топъл гараж лятото не е далече. Свалят се лесно и после 1 шлайф паста с цвета - при теб май беше бял - идеално върши работа. По опит за бял и червен цвят върши перфектна работа - колата сякаш е пребоядисана .
За черен, металик със сини перлички никакъв резултат/ подобрение/- пробвано.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”