имам проблем с климатроника
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам проблем с климатроника
Имам проблем с климатроника.Имам Венто-климатроника ми е сложен допълнително не е оригинален-''AutoSistem''.Както си работеше нормално и изведнъж спря всякакъв ток към контролният панел и всичко изключи.След 4,5 дена Климатроника сам тръгна,само че този път ту един път духаше топло ту студено,без да му се променят данните.Някои знае ли от каде може да идва проблемът и нека ми пише,а ако не пишете ми за добър сервиз кадето мога да отида и да отстраня проблема.БЛАГОДАРЯ!!!
Поясни първо какво значи че климатроника ти е сложен отделно и не е оргинален!? надявам се знаеш че Климатроника не представлява просто електронен заместител на скучните копчета? Климатроника включва редица сензори - за външна темп, вътрешна на краката, средата и пред стъклата, интензитет на слънчевите лъчи, температура на въздуха след филтрация и много много други!! Смяната на климатик с климатроник изисква много труд, пари и услилия и силно се съмнявам някой да се е наел с това при теб!? Ако просто си бучнал блока вместо климатика - бъди доволен че поне на смени духа нещо. пак е успех!
Просто за ориентир - климатроник блока, който виждаш в една по нова кола струва няколкот стотин евро. Цялата климатроник система обаче е над хилядарка... всичко отива в сензори и клапи!
Просто за ориентир - климатроник блока, който виждаш в една по нова кола струва няколкот стотин евро. Цялата климатроник система обаче е над хилядарка... всичко отива в сензори и клапи!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”