Решен проблем с оборотите на празен ход/студен двг.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Пет 18 яну 2008 10:06

stan_golf3 написа:Моята "Одисея" най-накрая приключи ! :D :yeaha: :drive :beer :applause: Проблемът ми е решен ! :D :yeaha: :drive :beer :applause:
Благодаря много на всички за помощта, съветите и съпричастността ! :D :yeaha: :drive :beer :applause: :bowdown
Ще опиша и тук откритите проблеми и решението им - може би ще е полезно и за някой друг изтерзан нещасник като мен:
1: Пренатегнато жило на газта - Решение: регулировка.
2: Повредено/износено ключе/прекъсвач в стъпковото моторче "Бош" (с 4 извода) - Решение: замяна с чисто ново стъпково моторче пак "Бош".
3: Регулировка на (не знам точно как се нарича) това което задейства ключето/прекъсвача в стъпковото моторче, като при мен беше повреден и вътрешният шестограм с който да стане регулировката и се наложи Вальо (свестният елконист (благодаря много за отделеното време и внимание !!! - :D :yeaha: :drive :beer :applause: :bowdown ! ) да набива инструмент с "еврейска звезда" за да може да го завърти/настрои.

Предполагам, че предният "майстор" пфу !!! - Христо от елкона срещу малкото "Пикадили" (в гаражите) е прецакал и настройката с жилото, и вътрешният шестограм и заради него сменях напразно датчик на хол и заради него щях да сменя и бобина с комутатор и т.н., а за изхабените нерви ... ! Той от 7 неща сгреши 5 !!!? А ми го препоръчаха ?!
Аз лично никога няма да ходя при Христо от елкона срещу малкото "Пикадили" (в гаражите) !!!

Но винаги бих отишъл пак при Вальо в "Елкона" на Вальо и Ицо (сервизът се нарича "Макс Лаив") до околовръсното (над ОМВ бензиностанцията). :D :yeaha: :drive :beer :applause: :bowdown (дано не се налага де) !!!

П.П. Допълнил съм първото мнение в темата.

Браво, много се радвам за теб :lol: :wink: :wink: :wink: Значи сега имаш повод да почерпиш, за края на " Одисея-та" :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”