Искам да си купя поло - помогнете!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
timon_tg написа:извинявам се, че се намесвам, но нали и аз съм по темата и да не отварям нова..направо тук ще питам...кажете до 5к какво Polo да търся..искам да е задължително с климатик...и поне 97 година...но от двигатели не знам нищо...кой е най добрия мотор за подобен модел ?
много 10х.
Има една поговорка "Чуждата кокошка е патка", ама моето си е мое /най - добро /. Нали нямаш намерение да ни скараш с въпроса си? По принцип ВСИЧКИ Поло хубави!!!!
- staniliev
- Автомобил:
- Двигател:
6N1 тежи 1050 кг.Аз имам такова 99 год. и съм страшно доволен,германско е вкарано от Италия.Освен горе изброените неща гледаи и за някой по силен удар по предницата,изкривени рогове,мацано сякаш с мистриика по тях.Пове4ето внесени коли са удряни,въпроса е колко много.А по двигателя-там вси4ко е на късмет, с тия добавки сега дето ги продават за комресия,масло.....знаеш ли го.Даже и да го зака4иш на комп. пак няма да могат да ти кажат за това,така 4е успех и добре си се ориентирал:)
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
maks написа:1100см няма,само 1,0 и 1,3.2800 ми се вижда много ама знае ли човек.Свали ли на 2200 може да се замислиш,но всичко е относително.За мен лично това че е с карбуратор е предимство,аз в близко бъдеще ще изхвърля инжекционаPeterman написа:Днес ми предлагаха едно поло '91, 1100см, страшно запазено и отвътре, сив металик, карбуратор добре поддържано. Цената беше 2800, но 4овека каза 4е може да смъкне на 2500 лв. Та се за4удих дали са много парите.
Кой ти каза,че няма 1.1?Според теб как ги водят тези с 1043 см?1 или 1.1?
porko написа:
Кой ти каза,че няма 1.1?Според теб как ги водят тези с 1043 см?1 или 1.1?
Едно е как го "водят" тук,съвсем друга работа как е по принцип...Иначе навсякъде къдет съм гледал-1.05

Сори че отговарям вместо Макс....
П.С.в БГ на пасат Mark 3 навсякъде го знаят кат пасат двойка-нали така?
И аз живеех с тва заблуждение...ама на-отвориха ми се очетата

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
timon_tg написа:преди млако ми предлагаха едно поло на пазара на Мусагеница...голяма страхотия било всички екстри 101 коня , имало ВСИЧКОООО!!! ..по добро от него нямало и затова цената му била високичка 6900 !!!!!!!!!! питам климатик има ли?
: Не, ама има шибидах!!!
: Смяхххххххххх!!
Да ти кажа НЕ СЕ ХВАЩАЙ НА ДУШМАНИ - гледат да продадат и майка си ако могат. така че ти си оглеждай и проверяваи и най-дребните копчалъци вътре, я направо чети:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37409

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”