Някой ми надрал колата - взета от боя и ударена отзад

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Чет 17 яну 2008 16:54

zaro написа:Перфектно я оправиха колата, само буквичките не ми харесва как са ги залепили с някаква двойно лепяща лепенка и съм бесен понеже са ми счупили единия водач на дясното стъкло амам какво да се направи:)

:да: изглежда поне доколкото мога да преценя от снимката, чудесно! а дано...

аз сега си задавам въпроса - те всъщност откачат ли въобще вратите? или ги пръскат както са си? има ли защо въобще да махат червата от вътрешната страна на вратата? интересна ми е технологията... нямам идея как се процедира?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 17 яну 2008 16:59

На мене ми казаха че се разглабя цялата, пък дали е така незнам.
Мене ми е счупен водача на другата врата, не таз дето са разглабяли!

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Чет 17 яну 2008 16:59

zaro написа:На мене ми казаха че се разглабя цялата, пък дали е така незнам.
Мене ми е счупен водача на другата врата, не таз дето са разглабяли!

:patriot

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 17 яну 2008 18:07

Колега не дръж на тез работи, моята я карах половин година надрана и като я оправих пред сервиза ме прасна един пич отзад.
Тва е за адет:)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Чет 17 яну 2008 19:43

да - прочетох :)) а дано ти е за последно! :))

racing_fan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот racing_fan » Пет 18 яну 2008 18:25

Ще ползвам темата, за да изкажа своето възмущение от вандалите по улицата, които по-скоро са вандалчета, непълнолетни келеши.

Преди време пред блока ми, на неосветено място ми разбиха колата - счупиха двете ключалки и едното неотваряемо стъкло(2 врати). След 45 дена без стъкло най-накрая се сдоби с такова. Оправиха всичко в сервиза и отново започнах да си спирам бред блока, никога повече на онова гадно неосветено място(докато нямаше джам беше на паркинг). Да уточня, че на счупеното стъкло му бяха очупили пласмасовата рамка, която го държи(явно за да се строши по-лесно), а на другото стъкло беше само зачекната на 1 място рамката(първо са решили явно него да трошат но са се отказали, защото е от по-светлата страна).
Днес отивам при колата и гледам че от рамката на другото стъкло(не това което бяха счупили) липсва голямо парче, откъртено умишлено с отвъртка може би. Побеснях. Нямам обяснение. Дали не са били същите крадци-наркоманчета? Намерих парчето на земята, сега мисля да го залепя обратно. Колата беше под прозореца ми едва ли не, под уличната лампа..... ноу комент.

Както и да е, исках да кажа какво видях после. Разхождам си кучето по обичайното трасе, минавам по една улица, на която колите паркират успоредно една до друга, перпендикулярно на пътя. Както си вървя, гледам на капака на един добре измит и лъснат зелен Роувър голяма, дълбока, прясна драскотина, която ясно се виждаше и отдалече. Викам си, горкия, кой ли простак го е направил това на хубавата боя... НО какво откривам после? Още 8(общо 9 преброих) коли, които бяха паркирани до Роувъра имаха и те пресни дълбоки резки по капаците. Някой е минал и наред ги е изподрал....

Е КАЖЕТЕ МИ, ТОВА ЧОВЕК ЛИ Е ИЛИ КАКВО Е ДЕТО ГО Е НАПРАВИЛ??? Аз не стига, че ме беше яд за мойта кола, ами и това като го видях.... не са мои колите, но побеснях още повече. АБЕ такива заслужават да им отрежат пръстенцата гадни! Кой си ти, че да драскаш колите на хората, и какво са ти виновни те!? ЕЙЙЙ аман от ИЗРОДЧЕТА, наркоманчета и всякви други дебилчета. Като ги гледам младоците под 18 г. колко са пропаднали и тъпи, не ми се мисли какво бъдеще ни чака. Нямат никакво възпитание, никакви ценности, никакъв морал. Точно до одраните коли отзад има детска площадка, с 4 люлки. Еми вандалчетата(които според мен са надрали и колите) ги изкъртиха и 4-те и ги оставиха на поляната...

:evil: :evil: :evil:

racing_fan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот racing_fan » Пет 18 яну 2008 18:28

На същата улица преди имаше един ЗИЛ, който много време си седеше там. Ейййй, като го погнаха тия келеши, изпотрошиха го целия, намацаха го с блажна боя.... Имаше 2 Вартбурга и тях намацаха. После на едно Уно му строшиха джама... Опасна работа! Да ги хванеш тия, и бой бой бой, ама да ги смелиш от бой, та да не могат да мръднат. Мамичката им мръсна. :twisted:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пет 18 яну 2008 18:49

racing_fan написа:ЕЙЙЙ аман от ИЗРОДЧЕТА, наркоманчета и всякви други дебилчета. Като ги гледам младоците под 18 г. колко са пропаднали и тъпи, не ми се мисли какво бъдеще ни чака. Нямат никакво възпитание, никакви ценности, никакъв морал. Точно до одраните коли отзад има детска площадка, с 4 люлки. Еми вандалчетата(които според мен са надрали и колите) ги изкъртиха и 4-те и ги оставиха на поляната...

:evil: :evil: :evil:

Няма бъдеще. Работата отдавна е изтървана. Всичката ни е такава. Ако възпиташ детето си добре, то със сигурност няма да се пласира в изкривеното ни и побъркано общество.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”