беше на кам 5400 об.Повече май няма да си права такъв експеримент. Колко Км най много сте вдигали с 1.0 мотор?
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:Да бе и аз вдигам 250 --- (грама на екс)..... Стига говорихте глупости ....
Искам да се повозя в 1.0 със 170-180 , някои кандидат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам как може, ама се страхувам - спортен филтър, махане на катализатора и да съм сигурен, че налягането на маслото няма да ми направи проблем. И щях да забравя - поставяне на антикрило и смяна на задните барабани с дискови. И при условие, че няма да ме караш да я поддържам много време тази скорост.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Ако искаш нова кола да ти купя аmaslinkov написа:Vextor написа:Да бе и аз вдигам 250 --- (грама на екс)..... Стига говорихте глупости ....
Искам да се повозя в 1.0 със 170-180 , някои кандидат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам как може, ама се страхувам - спортен филтър, махане на катализатора и да съм сигурен, че налягането на маслото няма да ми направи проблем. И щях да забравя - поставяне на антикрило и смяна на задните барабани с дискови. И при условие, че няма да ме караш да я поддържам много време тази скорост.
Става въпрос за тия дето вдигат по 170-180 с 1000кубиковите полевери... 4акам да ме повозят ...
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Persefona написа:Моето е 93г. и когато му изпробвах възможностите на дълъг път, видях максимума.... държи стрелката на 160 (оборотомера на 5500) по магистралата София-Пловдив. С 4 човека вътре
погледи си термостата, май е тръгнал да си ходи
Иначе - вървят тези половерчета, няма спор - Сухо тегло 770кг !!!
Са колко отговаря километража (с нормални гуми) си е друга бира.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lrlmodo написа:Persefona написа:Моето е 93г. и когато му изпробвах възможностите на дълъг път, видях максимума.... държи стрелката на 160 (оборотомера на 5500) по магистралата София-Пловдив. С 4 човека вътре
погледи си термостата, май е тръгнал да си ходи
Иначе - вървят тези половерчета, няма спор - Сухо тегло 770кг !!!
Са колко отговаря километража (с нормални гуми) си е друга бира.
Мдаммм, беше си отишъл направо
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”