Моята смешна история ,от която си пати само голфчето
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ колега направо ме успокой.Аз си мислех че съм голям карък.Ама то имало много по големи от мене!!!Не ми се обиждай ама ти си отличника на каръщините.Чесно казано съм ходил с червен конец доста на ръката,имам и в колата колкото и да е смешно.Веднъж с един приятел си пътуваме(пребирахме в града) той бързаше да не закъснее за работа и случайно се сетих че и той е голям карък, засмях се и си казах:
- Леле и двамата сме заедно е сега ако не спука гума автобуса няма кога да е.след 5 минути автобуса спря поради спукана гума.Приятеля почервеня.Идваше му да ме набие.
Имам чуството че човек колкото се замисля върху такива случки толкоз повече му се случват.
Аз с колата нямам проблеми да чукна на дърво, но като си купих компютъра да не разправям.Два пъти връщах HDD, веднъж - CD, и накрая Монитора...........Господ да ни пази!!! bishop
- Леле и двамата сме заедно е сега ако не спука гума автобуса няма кога да е.след 5 минути автобуса спря поради спукана гума.Приятеля почервеня.Идваше му да ме набие.
Имам чуството че човек колкото се замисля върху такива случки толкоз повече му се случват.
Аз с колата нямам проблеми да чукна на дърво, но като си купих компютъра да не разправям.Два пъти връщах HDD, веднъж - CD, и накрая Монитора...........Господ да ни пази!!! bishop
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Хахахха ами аз да ти кажа съм се откъснал на конкурентите доста.
Така че първи няма ,вторият съм аз
Как няма, ето го батко ве /ANNIHILATOR/

Последна промяна от CellNet ™ на Съб 15 окт 2005 22:32, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”