Някой желаещ да си купим чистачки :) (голф 3)
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Някой желаещ да си купим чистачки :) (голф 3)
Тия голфове не спират да ме учудват.Сега се иказа че имам 3 чистачки с 3 различни размера ебати майтапа.Та мисълта ми е следната искам да си купя чисто нови шампионки.3те ще излезнат около 80 лв.Ако има някой желаещ да купим по един комплект от всички и да си ги разделиме да пише на лична 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Някой желаещ да си купим чистачки :) (голф 3)
dready написа:Тия голфове не спират да ме учудват.Сега се иказа че имам 3 чистачки с 3 различни размера ебати майтапа.Та мисълта ми е следната искам да си купя чисто нови шампионки.3те ще излезнат около 80 лв.Ако има някой желаещ да купим по един комплект от всички и да си ги разделиме да пише на лична
Имаш ЛС
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ха спести малко от задната поне :)
Там за какво ти е да не прави нито една черта..?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да врътнеш една предна отзад
да врътнеш една предна отзад
имам в предвид ...
Поне да е по-малка набутвацията...
между другото... много е скъм тоз шампион къв е толкоз ?
имам в предвид ...
Поне да е по-малка набутвацията...
между другото... много е скъм тоз шампион къв е толкоз ?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Ами те нали ти казвам че са 3 различни размера ,тази отзад е най късата и не става ,ще излиза извън джама.А относно шампиона само 53см комплект е 38 лв.
Имаше тема за чистачки...
Bosh twin се твърдяха че са добри и са 27 лв /чифт/.
Аз лични съм с такива, и не мога да ги оценя много високи... за 5 месеца вече прави черта /и аз ъм с различни рамери лява-дясна/ , може и от едно гадно дърво пред блока да е дето капе смола, но оригиналните издържаха 7 месеца....
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Мога да ви уредя с пера от по 1,5 лв броя -дълги 60 см от 1 ф-ма до мен.
Аз сложих такива пера на моя Голф и засега съм доволен Перата са полски, сменят се за около 2-3 мин като се извади самата чистачка издърпа се старото перо и се нанизва внимателно новото.После се зарязва внимателно с ножовка лента, може и с макетен нож.
Ако имамераклии да вземам наведнъж и да пращам , че не ми се играе по на 1-2 бройки.
За Варненци ф-ма "Гарван" -има магазин на пресечката на ул.Ген.Колев и ул.Д-р Железкова или склада във "Варна Комерс" /бившето Терснаб/.Ако имат проблеми - съдействие от мен.
Има и бели странични мигачи / бях писал за тях но забравих цената им/. Колега от Добрич щеше да се обажда но не е -да не се притеснява.
ПС Перата са черни
Още 1 ПС засега 4 броя ли са?
Аз сложих такива пера на моя Голф и засега съм доволен Перата са полски, сменят се за около 2-3 мин като се извади самата чистачка издърпа се старото перо и се нанизва внимателно новото.После се зарязва внимателно с ножовка лента, може и с макетен нож.
Ако имамераклии да вземам наведнъж и да пращам , че не ми се играе по на 1-2 бройки.
За Варненци ф-ма "Гарван" -има магазин на пресечката на ул.Ген.Колев и ул.Д-р Железкова или склада във "Варна Комерс" /бившето Терснаб/.Ако имат проблеми - съдействие от мен.
Има и бели странични мигачи / бях писал за тях но забравих цената им/. Колега от Добрич щеше да се обажда но не е -да не се притеснява.
ПС Перата са черни
Още 1 ПС засега 4 броя ли са?
Последна промяна от kris11 на Чет 06 окт 2005 19:38, променено общо 2 пъти.
Колегата КРИС е прав за перата.Не знам дали са като моите, но е важно чистачките да са хубави(да имат равномерно разпределение на натиска-повечко от ония скоби)Иначе перцата са ми силиконови и не се втвърдяват в студа.А за чистенето даже нямат нужда да правят ход назад, щото още с първия си ход и почистват.
))

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
kris11 написа:Мога да ви уредя с пера от по 1,5 лв броя -дълги 60 см от 1 ф-ма до мен.
Пиши ме мен за две бройки. Другите да си казват който иска.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”