Предварително ви благодаря!
Как да си сменя езика на телефона??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си сменя езика на телефона??
Здравейте как да си сменя езика на телефона преди няколко дена си преинсталирах софтуера,но стана на английски и искам отново да си го направя на бг има ли начин аз да си го направя и как става тая работа?
Нокиа е50
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къххх ...
Последна промяна от Cherepaha на Съб 19 яну 2008 18:24, променено общо 1 път.
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
и аз се прецаках така есента. дори загуби и всичкото си съдържание - добре, че бях направил бекъп. ходих да питам при едни специалисти, които могат да го "побългарят", ама ми казаха, че пак щял да загуби данните и като му дам ристор от файл, пак щял да изчезне българския. не е болка за умиране според мен, но се ядосах, че никъде не предупреждават на сайта на нокиа, че данните изчезват.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:досега няколко нокии, които съм им ъпгрейдвал firmware-a им е изчезвал българския език... просото ъпдейта има само английски вътре...
в такъв случай най-вероятно твоите нокии оригинално не са правени за България!
Моят N95 досега 2 пъти съм му ъпдейтвал фърмуера, винаги си ми остава българския (който така или иначе не ползвам). НО е взет от официалния вносител за бг!
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Процедурата е да се смени продукт кода с този, който отговаря за България, после пак се ъпдейтва телефона и готово. Всичко е описано тук: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1422210
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи ако телефона ти е от чужбина ,следователно и кодът(който не намира под батерията) му е регистриран в дадената държава,и като речеш да го ъпдейтнеш то си го разпознава в сайта на нокиа и то слага езиковият пакет предназначен за самия телефон!това знам аз ,така че и да го флашнеш пак така става ,освен има друга магия ,за която съм 4ел че се сменя кода на апарата (под батерията и е нещо от рода 056023...)и му се задава нов код отговарящ на нашата езикова група и тогава при всеки ъпдейт ще имаш бг мену!!!това знам това споделям 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”