Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Нед 20 яну 2008 12:08

Правилно.Е той не пии по 2 на ден.Ама в седмицата или по 1 или по 2 пъти си цоцка.Па цигарите вече ги е забравил.Сега го гледам преди като пушеше той излизаше да пуши на терасата,а сега излиза на терасата,огледа квартала и се прибере,и най интересното е че като излезе все си претупва джобовете :D и пак се прибира.Викам кво прави бе и той а ми нищо.Ама сега и не мирише самият той на цигари.Преди имам чувстовото че пушеше вътре,така се напушваше.Хубаво че се отърва. :wink:
Успех на всички.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 20 яну 2008 16:14

russonera написа:Правилно.Е той не пии по 2 на ден.Ама в седмицата или по 1 или по 2 пъти си цоцка.Па цигарите вече ги е забравил.Сега го гледам преди като пушеше той излизаше да пуши на терасата,а сега излиза на терасата,огледа квартала и се прибере,и най интересното е че като излезе все си претупва джобовете :D и пак се прибира.Викам кво прави бе и той а ми нищо.Ама сега и не мирише самият той на цигари.Преди имам чувстовото че пушеше вътре,така се напушваше.Хубаво че се отърва. :wink:
Успех на всички.

Чай ся.Той още не се е отървал.Има да стене и да се върти в леглото :)Да зема и аз да запукам бирите?Ама ще ми се допуши още повече.Аз май на шоколади ще минавам.Като се тлъстей да се тлъстей:)

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Нед 20 яну 2008 18:00

Ами май сега Петък се беше теглил и е качил 12 кила.Ядеше по много.Сега пак си яде.Но дава всичката сила в работата(отдаден е) и цигари си павкаше.И беше като клечка.Па сега 12 кила на горе. :lol:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 21 яну 2008 7:14

Колеги стискайте палци, от днес вече не съм отпуска и отново тръгвам да се разправям с малоумници. До сега устисках без тутун, но днес най-вероятно ще е голямото изпитание :twisted:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 21 яну 2008 7:15

trunner написа:Колеги стискайте палци, от днес вече не съм отпуска и отново тръгвам да се разправям с малоумници. До сега устисках без тутун, но днес най-вероятно ще е голямото изпитание :twisted:

Стискаме :)Май няма желаещи да отказват цигарите вече:) Или нямате време?

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Вто 22 яну 2008 8:52

Продължаваме ли борбата колеги?

Аз мога спокойно да кажа, че нито ми се пуши вече, нито мисля за цигари.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Вто 22 яну 2008 8:58

20 дни без лайна в устата :dance:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 22 яну 2008 9:01

18 дни :lol: :wink:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Вто 22 яну 2008 9:31

13 дни:)

Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Вто 22 яну 2008 11:55

Да се похваля и аз вече две седмици не пуша! Решавам проблема с дъвки и много други занимания (работа) които да ми отвличат вниманието и просто се старая да не мисля за цигарите като нещо което да ползвам (пуша). Абе трябва си воля. Предишния път ги отказах с Табекс около 2 години не пуших после пак пропуших за една година та сега мисля да не повтарям тази грешка.

John3V
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот John3V » Вто 22 яну 2008 12:22

На 07.03.2008 ще станат точно 5 години, от как оставих активното пушене на останалите.
На ден по-малко от кутия и половина не се беше случвало (освен, ако на предната вечер съм бил с около 50 цигари на кръчма).
Около 14 години съм ги пуфтял и съм им траял и цените и липсите.
Тва сутрин да си отворя очите и тогава чак цигарата - няма такова филмче. Протягане, напипване на кутията и запалката. Вадя, паля, вдишвам и чаак тогава си отварям очите. През деня почти по всяко свободно време. Да речем по време на някоя тежка дефрагментация, докато чакам да изсъхне лепилото, докато чакам да се стопли поялника, докато чакам асансьора... абе - нонстоп.
И една хубава вечер в една не толкова хубава кръчма, с една що годе сгодна девойка (дето отдавна вече не беше девойка ;-) ) лопнах по масата в изблик на яд, че пак не можах да си намеря цигарите, които пушех тогава (бял парламент 100) рекох "Аз мъж ли съм или на петела човката, а?" и с цигарите бе свършено завинаги. Е, или поне активното им пуфтене, че зарад тия активните/агресивните пушачи едвам си намирам чисто от пушеци място.

Потребителски аватар
perin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perin » Вто 22 яну 2008 18:21

секс когато,ти се пуши
това е рецептата

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 23 яну 2008 8:06

perin написа:секс когато,ти се пуши
това е рецептата

Че тя жена ми трябва да стои цял ден разкрачена и да чака :) Аз нещо не удържам фронта.По някое време на деня ми се допушва зверски и си запалвам по 2-3 цигари на ден :oops:

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 23 яну 2008 9:26

Plumber написа:
perin написа:секс когато,ти се пуши
това е рецептата

Че тя жена ми трябва да стои цял ден разкрачена и да чака :) Аз нещо не удържам фронта.По някое време на деня ми се допушва зверски и си запалвам по 2-3 цигари на ден :oops:

Това е защото нямаш търпение да изчакаш по-дълъг период. Желанието намалява значително с течение на времето.
Взимай жената с теб на работа и не се давай. :wink:

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 23 яну 2008 10:24

Plumber написа:Аз нещо не удържам фронта.По някое време на деня ми се допушва зверски и си запалвам по 2-3 цигари на ден :oops:
Значи няма да успееш да ги откажеш. Сега 2-3, после ще станат 5-6 и така пак до колкото си пушил преди.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”