Странни прояви на музиката - голф 4
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Странни прояви на музиката - голф 4
Сега сложих някъв грундиг колкото да свири нещо /модел 98ма е/ и дори да го спра от копчето екрана продължава да му свети...като махна ключа нищо не спира...викам си айсе прецакан е...я да сложа един друг за проба и о небеса...същото...като го спра изчезват буквите от екрана, но продължава да свети....някакви идеи щото аз съм МАТ и ШАХ ....
Последна промяна от chefito на Нед 20 яну 2008 15:11, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
plamen032 написа:ми не е вързан правилно +са най добре го вържи на аксесоари, така че като махнеш клуча да ти се изгася
ми то си е с оригиналните евро букси...нищо не съм правил....квото оригинално си идва от инсталацията тва е....2 букси...кафява и черна и една анетан....ръгам ги отзад на касетофоните и тва е....не виждам какво може да се сгреши

- radoslav414
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
chefito написа:радо ми какво описание...от инсталацията...черен....кафяв и антена....
На горния капак на кас'тфона обикновено има залепен голям стикер, къдео са нарисувани говорителите, изводи за стъпало/чейнджър, АСС (силово захранване) и '+' за паметта (постоянен, не се изключва от ключа на колата) и съответните цветве кабели за към тях.
Няма ли такова нещо по тях?
Тези са старички, ама виж дали го няма твоя модел (или подобен) сре тях
http://www.autoelectric.ru/audio/connec ... ectors.htm
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”