Щипките на фара - от къде да се намерят? РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Чет 17 яну 2008 18:07

iurimil написа:Още нещо се сетих:
Забрави за лепене или намиране от някъде от друг фар и т.н. втора ръка.Просто пластмасата е с такава структура че се чупи много лесно.Даже и да намериш в момента в който ги навиеш на шпилките са вече пукнати

Колега много ти Благодаря за това, което си написал. За сега ще пробвам с такива от друг фар, ще ги смажа добре с едно финно машино масло пък ако не стане ще му тегля едни големи майни и 4я ми комплект фарове ще е от магазина(ама аз лично ще си ги купя)

Благодаря и за схемата ама наистина нямам толкова време да се занимавам не че има и кинти.... :cry:

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Нед 20 яну 2008 21:09

Благодарение на колегата egoist_ok който ми ПОДАРИ щипките си, единия двусекционен фар вече е ОК :wink: Колеги, който има да казва(но трябва да са от Двусекционен от друг не става), ще се разберем за цената а транспорта е за моя сметка. :wink:

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Пет 25 яну 2008 21:21

Благодарение на колегата egoist_ok и на още един колега, който НЕ е от форума- фарчетата вече светят. :beer

П.С. Ходих по морги и къде ли още не, но решението е да ти помогне някой, който има. Тези щипки отделно НЕ се продават, даже и по-моргите НЕ си прявят труда.

EkO
Автомобил:
Двигател:

Re: Щипките на фара - от къде да се намерят? РЕШЕНО

Мнениеот EkO » Пон 07 яну 2013 18:09

Здравейте колеги и на мен ми трябва една стипка за лерия фар ако има някой който да ми помогне ще съм му благодарен много :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”