P.S.Въпросното нещо е мноо дарзнещо като се опитваш да достигнеш максимална скирост или като изпреварваш.
Странно поведение при висока скрост.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Малко ЪП на темата.След доста освежаващи процедури по колата изчистих колекторите/не аз де а Ventoman
/,горивото го направих на 132 за най добър респонс ама веднъж ми показва 3 веднъж 2.4
.Както и да е колата поне се оправи на тема скорост и се отпуши.Онзи ден още повече я отпушихме с една хитра кутийка сглабена от kombito_tdi
.Понеже си правих експерименти и с нея ,а и преди това забелязах че номера с педала на газта си е все същия/всъщност горивото не го управя ,а просто като скопя колата с горивото не се усдеща толкова/,а от няколко теми и други колеги се оплакват от същото.Някой има ли си на идея защо е така?Как може да се управи или просто ТДИ-тата са си така
P.S.Въпросното нещо е мноо дарзнещо като се опитваш да достигнеш максимална скирост или като изпреварваш.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Махнат е.Отделно kombito_tdi ми регулира турбината/с времето почват да надуват по-малко/ и направи процедура за попрочистване на мотора - колата вече си прави 190 без грижи/все не оспявам да я опна докрай щото гумите са зле и вратат нещо пуска въздух при висока скорост
/ проблема обаче с педала се е се същия - за да достигна максимална скорост правя някви глупави препомпвания се едноче карам кола с карбуратор и ускорителна помпа
Някой ако се е справил с проблема да пише.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”