нека и аз да споделя мнение, предивид че имах Голф 1.6 (101 коня) а сега карам Астра.
за голфа - доста по масивен изглежда, дава вид на повече сигурност, по масивно табло. въобще ако караш двете коли една след друга разлика има като усещане и комфорт. и двете возят еднакво твърдо, но не мога да кажа неприятно и съвсем не натоварващо. Голфа изглежда някак си по стегнат и по здрав.
101-коневия мотор гореше почти колкто сегашния ми двулитров на астрата. и като говорим за мотори, астровите са доста по пъргави. може да е от килограмите (макар според мен разликите в килата да не са фрапиращи).
частите са на еднакви цени (за една година голфът не даде никакъв дефект с окачването, астрата (въпреки начина по който е карам) - също (да не чуе дявола

). направо е идиотоустойчива

.
минус на опелите са прослувутите им ламарини.
личното ми мнение е, че ако взимаш кола с идеята да е газифицираш, е да се насочиш към двата 1.8 литрови мотори на Астра и Голф. вече какво ще си вземеш зависи от вкуса ти и личното предпочетание
някой колеги намесиха сивик. имал съм пряко наблюдение върху 1.5 90 коня.
доста пъргав мотор (за класа си може би един от най!)
слаби ламарини (според мен по слаби от на Астрата)
ниска позиция на шофьора. таблото е все едно издялано с брадва, отзад няма място и за куче. багажника също е много малък
но пък визията е много добра. колата е дуракоустойчева. и отговаря на българските представи за здравина

не се лъжете за цените на частите, не са чак толкова скъпи. но значително по скъпи от на Голф/Астра.