ОТКРАДНАХА МИ КОЛАТА СА7446МА - ВЕНТО БОРДО МЕТАЛИК
- bobo77
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОТКРАДНАХА МИ КОЛАТА СА7446МА - ВЕНТО БОРДО МЕТАЛИК
КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ ОТКРАДНАХА МИ КОЛАТА СА7446МА,ВЕНТО БОРДО МЕТАЛИК,МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ...............

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
мизерияGodLike написа:Баси пак тема за открадната колаНещо много зачестиха напоследър
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 21:16, променено общо 1 път.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Tyan написа:да бе да ..таратанци ....каското няма значение особенооще ли някой вярва че застрахователите издирват групички и бият хаха
Не,не вярва.
Просто се следят нововнесените автомобили,дали ще им се направи застраховка.Връзката между митницата и КАТ е много силна.
Не е трудно,на теб ,поне,ти е ясно!
Оттам тръгват други "топли" връзки.
- bobo77
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:(
тясна е, говорих с познат полицай и той ми каза :"абе пусни я за открадната в РПУ за да ти се обадят и да ти кажат срещу колко пари ще ти я върнат".....
Tyan написа:да бе да ..таратанци ....каското няма значение особенооще ли някой вярва че застрахователите издирват групички и бият хаха
Факт е че при определени застрахователи процента на откраднати коли клони към 0, ако не е и нула де, при други не е така, пък незнам на какво се дължи, откъде съдя за това май месец на миналата година ми откраднаха пасата застрахован, но без разни стикери от "реномиран" застраховател, взех си парите и си купих абсолютно същит пасат (като екстри) само цвета е различен застрахован е при "реномиран" застраховател и никой не я е пипал колата засега, забравял съм я и отключена дори.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”