И от мен парите са преведени.
15.01.2008г.
VW ключодържатели
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Очаквам бързо да си каже кой е колегата(имам предположение за ZZ TOP) от Ст. Загора, който е поръчал на FreeSoul да му вземе ключодържател.
Това е последната бройка.
THE ЕND
Напомням, че все още съхранявам 10 бр. платени ключодържатели за колегите:
Kentavar-1, Brembo-1, Saiman-1, flash-2, greda-1, maniaka-1, zemonC4455XP-1, 4oroi4o-1 и Winner25-1 да се вземат в ръце и ...
да ме навестят, лично или с посредник,
но да носят и армаган.
Това е последната бройка.
THE ЕND
Напомням, че все още съхранявам 10 бр. платени ключодържатели за колегите:
Kentavar-1, Brembo-1, Saiman-1, flash-2, greda-1, maniaka-1, zemonC4455XP-1, 4oroi4o-1 и Winner25-1 да се вземат в ръце и ...

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колеги приключих нещата.
Съжалявам, че вероятно не всички желаещи са се сдобили с този ключодържател, но няма нищо фатално.
Който желае би могъл да продължи организацията, пътеката е добре утъпкана и фирмата е с много добри впечатления от съвместната ни работа. Предполагам, че не биха отказали изработката на по-малко бройки, но примерно не под 20-тина.
На първа страница съм оставил подробна информация.
Съжалявам, че вероятно не всички желаещи са се сдобили с този ключодържател, но няма нищо фатално.
Който желае би могъл да продължи организацията, пътеката е добре утъпкана и фирмата е с много добри впечатления от съвместната ни работа. Предполагам, че не биха отказали изработката на по-малко бройки, но примерно не под 20-тина.
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Dpop написа:Колеги приключих нещата.
Добре... Поемам щафетата... Ето тук: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 13#1016713