П.С. Ходих в един сервиз на диагностика и първо ми казаха, че ми е изгорял един МАП сензор, после ми казаха, че са други два, че има проблем с Тротъл сензора, че има проблем с инсталацията, с ламбда сондата и какво ли не....

grandvizitor написа:Когато дам газ до 2-3 хил. оборота и като пусна газта оборотите падат до хиляда и нещо и спират за 2-3 секунди и после чак падат до 800.
Vasseto написа:grandvizitor написа:Когато дам газ до 2-3 хил. оборота и като пусна газта оборотите падат до хиляда и нещо и спират за 2-3 секунди и после чак падат до 800.
Това до лкокото ми е известно е направено така,за да може превключването на скоростите да става по плавно и да няма сътресения в мотора и разни предърпвания на цялата кола.Задържа около 2-3 секунди на 1500 об и после падат на тихи обороти.
Незнам дали е нормално но и при мен е така ... даже пусках тема ама няма кой да кажеgrandvizitor написа:Vasseto написа:grandvizitor написа:Когато дам газ до 2-3 хил. оборота и като пусна газта оборотите падат до хиляда и нещо и спират за 2-3 секунди и после чак падат до 800.
Това до лкокото ми е известно е направено така,за да може превключването на скоростите да става по плавно и да няма сътресения в мотора и разни предърпвания на цялата кола.Задържа около 2-3 секунди на 1500 об и после падат на тихи обороти.
Т.е. това е нормално??
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта