Audi Coupe 2.3-136 k.s VS Golf 2.0 GTi-115 k.s, коя.......
Кажи му на брат ти,че ако все пак вземе Купето,може да заповяда да го видя на старт.
Аз ще си карам на газ даже
Според мен избора си е индивидуален,човек сам трябва да реши главно за какво ще ползва колата,пък после...Лично аз съм карал доста коли,но като се качих в 2-ката на един приятел,направо се влюбих
Сега е в гаража
П.С ЗА среща м/у KR и въпросното Ауди няма да говоря

Аз ще си карам на газ даже

Според мен избора си е индивидуален,човек сам трябва да реши главно за какво ще ползва колата,пък после...Лично аз съм карал доста коли,но като се качих в 2-ката на един приятел,направо се влюбих

Сега е в гаража

П.С ЗА среща м/у KR и въпросното Ауди няма да говоря
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Vito написа:П.С ЗА среща м/у KR и въпросното Ауди няма да говоря
Ще е само излишна загуба на бензин за аудито

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Карах доста дълго такова Ауди 2,3 куатро само че беше седан ,не купе.Не мисля че харчи повече от ПЛ-а сега , но и не върви толкова. На къси дистанций ме биеха Голфове но на дълго е друга бира вече.Проблема на мойто Ауди му бяха хидравличните повдигачи ,въпреки ремонта не спряха да тропат. За куатрото няма да говоря, просто е мания. С риск да ме нарогаете , аз бих взел Аудито особено купето е манияшко
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Там са по големи сектанти .. мене аудито също ме радва особено ако е куатро бих го избрал..
ама голф 94-95-та година не може да ми го сравняват с 88-ма година ауди.. може да са здрави и всякакви обаче за малко да ми оцели набора ебати..
Колата е здрава, ако не беше в това състояние

Последна промяна от Persefona на Сря 23 яну 2008 11:30, променено общо 2 пъти.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

7 години не е имала никакъв проблем (преди една баба да го размаже на един светофар

Откъм поддръжка е по-скъпо обаче! Частите са по-скъпи от на VW!!!
Обаче аз лично съм за аудито

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:10 клапановия петак харчи много, не върви, но бога ми вади зверски звука на много ядосана газка
Не знам какво си карал ти, че си останал с такива впечатления

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persefona, кола с тоя мотор ще вдигне 240 реални км само в свободно падане от Еверест (БОГ да свети името на Сър Едмънд Хилари) ...колата създава впечетление, че ускорява бързо понеже има приличен въртящ момент и вади приятен звук .... 10 секунди до сто на тоя мотор в 80 тката са всичко друго ама не и бързо и ще падне и от 2.0 115 в читава GTI
... виж ако е 20 клапановия петак там нещата са други

- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:Persefona, кола с тоя мотор ще вдигне 240 реални км в свободно падане от Еверест (БОГ да свети името на Сър Едмънд Хилари) ...колата създава впечетление, че ускорява бързо понеже има прилчен въртящ момент и вади приятен звук .... 10 секунди до сто на тоя мотор в 80 тката са всичко друго ама не и бързо и ще падне и от 2.0 115 в читава GTI![]()
Ако не беше колата в това състояние щях да те поканя да се повозиш, за да видиш всъщност за какво ти говоря. Ако приятеля ми реши все пак да я прави определено ще се свържа с теб, за да подкрепя думите си!

Хайде стига сме спамили темата на колегата

Каквото и да избере брат ти със здраве да си го кара и много безаварийни километри

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”