носач на стъклата на vw bora
-
drkpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
носач на стъклата на vw bora
при махане на кората на шофьорската врата за достъп до ключалката се оказа че левия пластмасов държач на носача на стъклото е пукнат,някой сменял ли е ,откъде се намира,защото ги предлагат комплект с механизма на ел. стъклото,а при мене механизма е на нит
това с нитовете е пълна глупост!в княжево има специализиран сервиз за стъклоповдигачи дават и една година гаранция ето координати:без_спам_моля и www.без_спам_моля
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
РУМЕН1 написа:това с нитовете е пълна глупост!в княжево има специализиран сервиз за стъклоповдигачи дават и една година гаранция ето координати:без_спам_моля и www.без_спам_моля
ти на процент ли си?
аххахахах.кефиш.
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да кажа и аз. Аз имах проблем с едното стъкло и Ваското го направи по метода с нитовете. Работи си супер и мисля че ще държи много.
Вчера бях в Микрон за едно жило за мотора ми и момчето като видя че карам Голф 4 ми обясни за услугата която предлага. В микрон вариантите са два - само счупени повдигачи цена за ремонта 60лв на врата с правени от него повдигачи за който дава доживотна гаранция. Вариант 2 е ако са се оплели жилата 95лв за всичко и пак дава доживотна гаранция. Така че и двата варианта са добри. Предимството при Ваското е че цената е двойно по ниска а при микрон че сменя частите с усилени. Пак казвам че аз съм доволен от това което направи Ваското на моята. От тук нататък избираш сам.
Това което не препоръчвам са повдигачите от 20лв в магазина... чух от няколко човека че са калпави.
Вчера бях в Микрон за едно жило за мотора ми и момчето като видя че карам Голф 4 ми обясни за услугата която предлага. В микрон вариантите са два - само счупени повдигачи цена за ремонта 60лв на врата с правени от него повдигачи за който дава доживотна гаранция. Вариант 2 е ако са се оплели жилата 95лв за всичко и пак дава доживотна гаранция. Така че и двата варианта са добри. Предимството при Ваското е че цената е двойно по ниска а при микрон че сменя частите с усилени. Пак казвам че аз съм доволен от това което направи Ваското на моята. От тук нататък избираш сам.
Това което не препоръчвам са повдигачите от 20лв в магазина... чух от няколко човека че са калпави.
-
beljata
- Автомобил:
- Двигател:
maniak написа:Тези който продават по 20лв карали има няма две седмици...
Съветвам те да избереш един от двата варианта обсъждани по-горе.
То така или иначе не ги продават вече.Обадих се във въпросния сервиз и ми казаха ,че ги имали налични-утре ще бръмна до Сф да си взема,че аз я залепих пластмасата,но ме е шубе да не се счупи стъклото.Ще се опитам да направя фотосесия за "Направи си сам" при смяната
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”