Момчета,
искам само да ви предупредя да ни си правите застраховки в Евро Инс, защото измамата е пълна. Няма да разказвам цялата си история с тях и знам, че всички компании рекетират, но в Евро Инс наистина е ЗЛЕ! Достатъчно е да ви кажа, че в стойността на щетите ми пише, че смяната на тавана (обърнах се на капак) струва 80 лв.
No commnet......
Евро Инс - sucks big time
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
22
WDW написа:Същата работа е и в левски !!
кво ще кажете за Армеец??
П.П аз съм в булинс но съмчул добри неща за Армеиците!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично съм доволен от Евро инс и трета година съм при тях.Досега са ми плащали коректно за всяка щета,за която съм ходил,като за последната ми платиха близо 2000лв.,които ми стигнаха за ремонта и даже малко остана и за почерпка.Застрахован съм в офиса им в гр.Бургас и мога да кажа,че засега са точни.А за конкретната сума,която се плаща много зависи и каква е реалната застрахователна оценка на колата .Също така при огледа на щетите добре е да се гледа какво пише застрахователя в протокола за оглед,преди да го подпишеш,че си съгласен с констатациите,тъй като обикновено имат навика да омаловажават нещата и да пишат по-малко работи отколкото са в действителност или пък правят другия номер да пишат за възстановяване части,които реално трябва да се сменят с нови.Тъпото е,че застрахователите си имат някаква тарифа за заплащане на труд и материали,която въобще няма нищо общо с реалността.Например според тази тарифа цената на час труд е различна за нов и за по-стар автомобил,а в действителност като отида в сервиза с моя Пасат 93 ми взимат за час труд 17 лв.,колкото вземат и на Пасат 3В и на Туарег и на всеки един автомобил който влезе в сервиза.За частите е нормално да има някаква разлика за нов и стар автомобил,тъй като все пак и смачкания ми калник не беше чисто нов,а произведен през 1993 г. ,а с парите които плащат за смяна на калник стигат за такъв втора употреба,че и остават,но не са и наполовината на стойността на такъв калник в Юнитрейд.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
zord написа:В Армеец ли е най-добра застраховката колеги?
Определено в момента Армеец е лидер в ценово отношение: 6,55% за пълно каско без отстъпките, а и като обслужване на клиенти и плащане нямат проблеми.
Доказателство за това е, че за първото шестмесечие на 2005г. Армеец отчита 215% увеличение на приходите от "Автокаско" в сравнение със същия период на 2004г.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
аз съм в Армеец - засега доволен. имам само една щета миналата година като се жулнах леко и ми платиха добре, даже остнаха некви дребни, само дето за да им влезнеш в сервиза трябва да не си на изплащане или да си си внесъл всички вноски, иначе ти ги приспадат от оставащите вноски+ако трябва и доплащане. Иначе Орел дават по добра отстъпка за ГО+каско но % им е по голям и в крайна сметка за моя голф разликата дойде към 40,50лв. и реших, че не си заслужава дя сменям застрахователя, а и макс. сума за която ми предложиха да го застраховам беше по ниска от тази на Армеец. Освен това съм чувал/дори агента ми го каза/, че на тях много им крадат колите...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”