Kingpin написа:Vizor написа:На тошиба се обадих вчера за един Recovery диск и го поръчаха от италия защото нямали![]()
останах потресен направо
има марки и марки.. има тошиби и тошиби
пари да имаш
По принцип recovery диска върви с лаптопа...
mely написа:колега преди седмица взехме на един приятел това но с фрее дос http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3951 цена 1176 лв
потърси оферти всякъкви но едно нещо разбрах ейсър ли е бегай
Vizor написа:Kingpin написа:Vizor написа:На тошиба се обадих вчера за един Recovery диск и го поръчаха от италия защото нямали![]()
останах потресен направо
има марки и марки.. има тошиби и тошиби
пари да имаш
По принцип recovery диска върви с лаптопа...
дефакто не вървеше и за това се обадихме да ни дадътно нямали и то за А200 серията която се продава най-много в момента ..
казаха ако искам да направя recovery да им оставя лаптопа за 1 седмица тамлауреати
trunner написа:Bahama man написа:Колеги решил съм да си сменя щайгата за някой лаптоп с същите параметри.Към коя марка бихте ме насочили и на каква цена горе долу може да се намери читав лаптоп с тези параметри![]()
АМD Duron(tm)
1.10GHz, 256 MB of RAM
Ми май май точно с толкова РАМ, може и въобще да не се намери
Bahama man написа:trunner написа:Bahama man написа:Колеги решил съм да си сменя щайгата за някой лаптоп с същите параметри.Към коя марка бихте ме насочили и на каква цена горе долу може да се намери читав лаптоп с тези параметри![]()
АМD Duron(tm)
1.10GHz, 256 MB of RAM
Ми май май точно с толкова РАМ, може и въобще да не се намери
А с 512 МB RAM![]()
aleksnlnl написа:mely написа:колега преди седмица взехме на един приятел това но с фрее дос http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3951 цена 1176 лв
потърси оферти всякъкви но едно нещо разбрах ейсър ли е бегай
колега acer е един от най хубавите лаптопи познавам много хора с acer досега на никой несе е развали или дае ималпроблем с него а на колегата кой иска да си копува лаптопсамо изкам да му кажа никога данеси зема packard bell това са компутрите койтонай много се развалят и много хора неса доволни от тях
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта