AAZ и 1З, но конкретни!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
angel71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angel71 » Вто 22 яну 2008 15:52

1Z - TDI :006: Няма нищо общо със стария мотор :deal Потърси още малко ,парици не се скъпи за да не съжаляваш.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Вто 22 яну 2008 21:34

Свалих го на 2800, мисля че по добра оферта няма да намеря... :)

Потребителски аватар
angel71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angel71 » Сря 23 яну 2008 11:01

Майче си се ориентирал към стария ,ама шъ съжаляваш :roll:

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 23 яну 2008 11:15

Ако колата е запазена, за тези пари си е много добра сделка! Справка - отвори Мобилето и виж, че AAZ вървят между 3500 и 4000 лв. Както неведнъж е казвано във форума: не се гледат годините, а състоянието!
И въпреки това, аз също бих избрал TDI, дори ако се наложи да поизчакам още, ако нямам парите или има други пречки...

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Сря 23 яну 2008 13:31

Колеги както винаги нещата в последния момент се обръщат :!: :evil: Като отидох с специалист, се оказа че колата е бракувана в италия, и тука ще се регистрира с ксерокопия на документите.. задния мост бил много изгнил и компресията не е добра. Отказах се :?

Дано след всяко зло да идва добро, сега ще се оглеждам вече главно за 1Z ако има на добра цена!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 23 яну 2008 13:53

Както вече сам се обеди - безплатен обяд няма.Не се оглеждай за добра цена ,а за добра кола :wink:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 23 яну 2008 20:13

...и като последно 10 на цялата работа : гледай също така и колата да ти хване окото .... да я усетиш , че е като за тебе , да ти влезе така ....като бира в горещ ден :wink: ...защото ако вземеш да купуваш кола Само , защото била ТДИ или защото била на далавера или защото ти казали , че този модел бил с най- малко проблеми - всякак ще сгрешиш ... :idea: ( разбира се не трябва да се отхвърлят и тези причини ) :wink:

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Сря 23 яну 2008 22:50

Искам да благодаря на всички колеги за съветите и насоките, които ми оказахте. Намерих вече своята любима :) с 1з моторче е, найстина чувствам се удовлетворен 8) Някой беше казал да взема по новия за да не ме е яд после и беше прав. Нищо против колегите с ааз, бях готов и такъв да взема.. но просто новия найстина е малко или мн по добър и ми легна присърце :)

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 23 яну 2008 22:53

Нищо против колегите с ааз, бях готов и такъв да взема.. но просто новия найстина е малко или мн по добър и ми легна присърце Smile

Честито ! :D Много и все безаварийни .... а иначе .... много сме ти сърдити , да знаеш :D :lol:

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Чет 24 яну 2008 19:07

Колега преди точно година аз бях пред същата дилема , тръгнах да вземам кола и си виках най много 4500 ще дам , но както и колегите казват не гледай цената а колата , имаше доста голфета ААЗ за по 4, 4500 но гадно гледах и едно Венто същата работа и най накрая взех тая "талига: :) дето до сега само филтри съм барал взех я за 5500 и съм много щастлив.Макар да е бяла (трудна любов) ама и свикнах даже вече ми харесва.А и цвета също не кара колата.Взимай нещо дето е хубаво и запазено.Успех
:drive

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Чет 24 яну 2008 20:19

ДАНЧО явно аз съм постъпил точно като теб. Добавих още малко парички да станат над 5, направих компромис с цвета (и моята е бяла :D ), но за сметка на това мисля че попаднах на кола :) Не е хубаво да се говори предварително докато око не я види, крак не я форсира :P но все пак да кажа, че колата е от Германия, първи собственик шеф на VW-AUDI сервиз, колата е с сервизна книжка обслужвана там и понеже той има няколко коли, тази не е карана много (165к км). Сега чакам с нетърпение да пристигне за да я видя и въпреки това, че все още не съм я виждал усещам онова свиване на топка в стомаха си, изтръпването на сърцето от любов като си мисля за нея :oops:

Потребителски аватар
angel71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angel71 » Нед 27 яну 2008 16:48

Успех и безаварийно каране :beer

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пон 28 яну 2008 16:09

Само прави пътища и гумени дървета :P ти пожелавам :) Чакаме и да видим снимки като дойде.Пък не се коси за бялото едно време баща ми е чакал с месеци за бяла лада пък сега ние недоволстваме от бялото , че какво си му е тъкмо сватбарска :) :) :)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 28 яну 2008 16:22

ДАНЧО написа: ...
Пък не се коси за бялото едно време баща ми е чакал с месеци за бяла лада пък сега ние недоволстваме от бялото , че какво си му е тъкмо сватбарска :) :) :)

Офф : Колега тя твоята 3'ка с такава арна убавица за пътница няма как да не фаща окото :да:.

За колега много безаварийни :!:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 28 яну 2008 22:07

Както е казал колегата ако климатроника е слаган допълнително си е :seeex майката. Мойто пасаторче е от потърпевшите със извратя Diavia заради една италианска недомислица (конзолата за алтернатора и компресора на климата) си потроших ръцете. При смяната на ремъците болта който държи "обтяжната" ролка на ремъка за климата (която талянските "ижинери" са сложили на един болт без стопорен втори) та въпросният болт излезе със резбата от конзолата. Ипонеже е на такова готино място че неможе да се навие нова резба на място свалях алтернатора и компресора на климатика за да извадя конзолата (която е Diavia а не оригинална VW щото днес гледах оригинална и нямат нищо общо). Та искам да ти кажа пише ли Diavia бягай като дявол от тамян щото всяко нещо което не е оригинално създава ядове. Аз вече си търся оригинална конзола.

Върни се в “Дизелови агрегати”