На мен са ми крали кола застрахована в левски спартак в най-силните им години
Минаха ггодините на Сик и Вис ....
group® написа:Айде стига митове ... кои са тези застрахователи с 0 окраднати коли? Бул инс ли?![]()
На мен са ми крали кола застрахована в левски спартак в най-силните им годиниТова че е застрахована не е гаранция - това че застрахователите си имат договорка и т.н. определен крък автокрадци не значи че колата няма да ти я думнат от мафията на автоморгите примерно - там хващане няма или от някоя друга групировка
Кола се краде за части(какъвто е най-вероятно тоя случай и тук застрахователите нямат игра), за регистрация и продажба - износ или в БГ (тук колите са малко по-скъпички) или за престъпление (тук колата се намира опожарена обикновено).
Минаха ггодините на Сик и Вис ....
спора е излишен, и без това на колегата му е достатъчно гадно.Не може би, а вече е разфасована щом не са му се обадили за откуп досега. Аз от полицай като откраднаха пасата (90г) на братчеда от пред моя блок миналата годинаmiro82 написа:Търси приятели и познати мутри или автоджамбази - дано да ти помогнат!!
Най добре щом нямаш автокаско търси начин сам да поискаш да си платиш откупа иначе гадовете мръсни може би ще я разфасоват...![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта