Нормално ли е голф3 да ми гори 13/100 градско?
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с 1.8 ABS, но си мисля, че 13,14/100 е много. Е ако караш с ръчка може, но е много. Не е задължително да е ламдата. Възможно е да е и датчик, колата да е студена, т.е. да не държи небходимата температура. Много неща може да са, пак повтарям МНОГО е.
ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ КОЛЕГАТА СЕ НУЖДАЕ ОТ КАЧЕСТВЕН МАЙСТОР. Все си мисля, че не е необходимо да ходи чак в Юнитрейд. Според мене момчетата под моста Чавдар ще му свършат работа.
ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ КОЛЕГАТА СЕ НУЖДАЕ ОТ КАЧЕСТВЕН МАЙСТОР. Все си мисля, че не е необходимо да ходи чак в Юнитрейд. Според мене момчетата под моста Чавдар ще му свършат работа.
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Юнитреид,като иде и ще му хареса.... Ми резонните неща, Кабели,свещи..ама да се свалят и гледат една по една,.. самите лули понякога правят мизерии,хем работи ама не баш.Износени контактори в капачката, палец, филтър 8) ,твърде много маслени отлагания в моното, ако не е махан маркуча за картерните газове,там се сабират благинки..и кво мери тоз температурен сезор,..мери дръжки...
Горивен филтър, да се менка навреме,.. ако всичко това е ок,..ще мислим друго,..10 е нормално,ама 13 ,..грр дебело е .И не на последно място бензиностанцията..ако бензина е калпав,ти си давш газ за да вдигнеш скорост,моното леее,та леее, а пауър немаааа...правил съм го туи с ужас бензин....че даже 13+ прави, градско, мъка..Никога ОМВ....там е трагично.
Горивен филтър, да се менка навреме,.. ако всичко това е ок,..ще мислим друго,..10 е нормално,ама 13 ,..грр дебело е .И не на последно място бензиностанцията..ако бензина е калпав,ти си давш газ за да вдигнеш скорост,моното леее,та леее, а пауър немаааа...правил съм го туи с ужас бензин....че даже 13+ прави, градско, мъка..Никога ОМВ....там е трагично.
- ivannikollov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нормално ли е голф3 да ми гори 13/100 градско?
[Според мен трябва да си доволен, моята е 1,4 бензин и ми гори 14 комбинирано, просто не знам какво да я правя
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bboikov написа:И аз съм с 1.8 ABS, но си мисля, че 13,14/100 е много. Е ако караш с ръчка може, но е много. Не е задължително да е ламдата. Възможно е да е и датчик, колата да е студена, т.е. да не държи небходимата температура. Много неща може да са, пак повтарям МНОГО е.
Стига си плашил колегата, на около 80% съфорумци ABS -ите горят около 12 зиматана останалите 20- просто не им вярвам много, кой е прав кой е крив незная... Фактите говорят...
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro801 написа:3ка синхро , даваше ми 12/100км. смених гумичките , сега ми дава 9.5/100км. , който иска да вярва.
Зима, лете, как си я карал, как е караш сега?
2л. отгоре ги имам в момента който почна да настъпвам...
Аз лично съм останал с впечатление от подобни теми че разхода е в тези граници, при тебе са били гумички, при друг е било нещо др...
браво за това, а ако ми кажеш как се спря на гумичките ще ни бъдеш най-позлезен...не съм наясно с устр. на двигателя
При положение че колата ми даде 7л/100 газ извънградско посл. ми пътуване не мисля че нещо не и е наред, и градското явно си е нормално, ако грееша някой да ме поправи
Лек ден на всички колеги
- joro801
- Автомобил: GOLF 4 1.9 TDI
- Двигател:
така , както казваш , че ти хар4и 7/100 значи няма грижи , аз я перкам само на бензин и градското ми е 9.5/100 , все пак е 4х4 и за това харчи малко повече , а колкото до гумичките , ако те гори доста масло и доливаш по 0.500л. на около 1000км. значи има6 гумички на клапани за смяна , поне при мен беше така , аз първоначално се чудех що толкова ми харчи бензин , а след като ги смених гумичките всичко си дойде на място.
А си я настъпвам и доста , разлика няма , бавно бързо 9.5/100 го кове , само вече ако е много зверско задръстване , тогава скача на 10/100 градско , извънградско 8/100
А си я настъпвам и доста , разлика няма , бавно бързо 9.5/100 го кове , само вече ако е много зверско задръстване , тогава скача на 10/100 градско , извънградско 8/100
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гумите :)
Верно, изтрепах рибата с тоя въпрос
не съмз абелязал да ми пада нивото... (поне за 3000км) 
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”