Здравейте колеги
налага ми се да махна предната и задната емблема на 4 ката ми
Как да стане това без да я счупя
махане предната и задната емблема
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега.. мога да ти дам и предна и задна но за 2ка и мисля че и за 3ка имам
както и оригинален надпис за поло и голф2 цл
и за голф3 имам надписа за отзад но е изтъркан
ако решиш да не крадеш мога да ти дам но за 4ка май нямам
а да не помислите че съм ги крал еи! аз съм мн против това да удереш на някого колата че да си тафнеш емблема,просто една вечер след дискотека в добрич,като никого бях без колата за да пия ии гледам 2-3 деца(10-12 годишни бяха) и човъркаха една кола пред съседния блок ии се дръпнаха като ме видяха.. ама мене ме усъмниха и ги питах какво правят (гледам емблемата на едно рено виси от едната срана) и те си признаха че крадът емблемата.. съответно последва едно конско и те да не съм ги биел.. щели да ми дадът каквото имат.едното свали раницата си и извади една торрба в която имаше сякакви емблеми,като повечето бяха мн запазени и ми ги даде и питаха дали може да си заминават,но ми стана интересно защо му е на едно дете да краде емблеми посред нощ и те ми обясниха че имало някакъв човек съсед на едното от децата,който им давал по 1-2лв на всяка хубава емблема, а въпросния човек имал магазин за аксесоари .. и тогава работата ми стана ясно но все пак не им ги върнах,на следващия ден огледах колите пред блока и на който от съседите му бяха взели емблемата или надписа им ги оставих на предния капак да си ги сложат,но доста останаха без собственик(между които имаше емблема от порше-идея си нямам каде в добрич са набарали порше че и емблемата му са взели)

а да не помислите че съм ги крал еи! аз съм мн против това да удереш на някого колата че да си тафнеш емблема,просто една вечер след дискотека в добрич,като никого бях без колата за да пия ии гледам 2-3 деца(10-12 годишни бяха) и човъркаха една кола пред съседния блок ии се дръпнаха като ме видяха.. ама мене ме усъмниха и ги питах какво правят (гледам емблемата на едно рено виси от едната срана) и те си признаха че крадът емблемата.. съответно последва едно конско и те да не съм ги биел.. щели да ми дадът каквото имат.едното свали раницата си и извади една торрба в която имаше сякакви емблеми,като повечето бяха мн запазени и ми ги даде и питаха дали може да си заминават,но ми стана интересно защо му е на едно дете да краде емблеми посред нощ и те ми обясниха че имало някакъв човек съсед на едното от децата,който им давал по 1-2лв на всяка хубава емблема, а въпросния човек имал магазин за аксесоари .. и тогава работата ми стана ясно но все пак не им ги върнах,на следващия ден огледах колите пред блока и на който от съседите му бяха взели емблемата или надписа им ги оставих на предния капак да си ги сложат,но доста останаха без собственик(между които имаше емблема от порше-идея си нямам каде в добрич са набарали порше че и емблемата му са взели)
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
Re: махане предната и задната емблема
maika_ti написа:Здравейте колеги
налага ми се да махна предната и задната емблема на 4 ката ми
Как да стане това без да я счупя
А защо ти се налага!? Интересно,някакъв тунинг ли си замислил

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Re: махане предната и задната емблема
[quote="maika_ti"]Здравейте колеги
налага ми се да махна предната и задната емблема [b]на 4 ката ми
Как да стане това без да я счупя[/quote][/b]
доколкото разбирам става въпрос за неговата си 4-ка
налага ми се да махна предната и задната емблема [b]на 4 ката ми
Как да стане това без да я счупя[/quote][/b]
доколкото разбирам става въпрос за неговата си 4-ка

- valio_style
- Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
- Двигател: Unknown
ААа знам ги тия как се сваля т'ва онова и на следващия ден си гледам колата без лайсни, без чистачки, без огледала... ... в последно време гледам някакви болтове от джантите почнаха да липсват(добре че има секретени) недай си боже да ги нямаше главините заедно с полуоските сигурно щяха да ми извлекат
А т'ва да ми одраскат чисто новата боя е редовен номер.
Леле писна ми ако видя някой направооо
го оставям на място 

А т'ва да ми одраскат чисто новата боя е редовен номер.
Леле писна ми ако видя някой направооо

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи.отиваш до колата.почваш да я риташ докато акумулатора падне от алармата.трябва да се увериш че собственика на колата слиза бесен след цял ден работа (по възможност с бухалка) изчакваш го да дойде по-близо до тебе , и го питаш най-учтиво как може да ги свалиш без да се счупят и го предупреждаваш (бъди поне културен ) че на другата вечер пак ще дойдеш .
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Абе хора,ама що така се нахвърлихте на момчето?!?
Веднага решихте че ще я краде???
Те,тея дето крадът такива простотии,нямат нужда от нашите съвети!И сами се оправят!Ако имаше такава цел,сигурно някои приятели джамбази щеше да попита,а не нас!
Всички му сипахте,без да знаете всъщност пича какво смята да прави!
Веднага заговорихте за бой,за бухалки,за счупени крайници!
Виждам че е пуснал темата в Понеделник и никой не го е "отразил"-та чак до Сряда(и то отговор,баш по темата)-явно се е отказал да получи съвет от тук

Веднага решихте че ще я краде???
Те,тея дето крадът такива простотии,нямат нужда от нашите съвети!И сами се оправят!Ако имаше такава цел,сигурно някои приятели джамбази щеше да попита,а не нас!
Всички му сипахте,без да знаете всъщност пича какво смята да прави!
Веднага заговорихте за бой,за бухалки,за счупени крайници!
Виждам че е пуснал темата в Понеделник и никой не го е "отразил"-та чак до Сряда(и то отговор,баш по темата)-явно се е отказал да получи съвет от тук