Здравейте
Днес по магистралата както си карам със 110 и ми светва лампичката за подгревните свещи.. викам си оо.. кво става..намалям на 90 изгасва.. качвам пак на 110 светва..
Ако знаете от какво може да се получава така да казва ,че нещо ме притеснява..
Става ми за първи път така.. друг път и при по-висока скорост не го е правило..
Mercedes 210D(модела преди спринтера) 2.9 97к.с. 5 цил(ако има значение двигателя)
буса не е фауве ,но поствам тук щот знам ,че има много компетентни хора...по другите форуми няма или ако има се броят на пръсти и я помогнат я не..
Светва жълтата лампичка на таблото(за свещите)
Не е задъжително да е реле на свещите , тази лампа се явява контролна за незначителни проблеми по инсталацията . Иди на диагностика да ти прочетат грешката ( със сигурно имаш ) .
П.П. На мен преди време ми светна и първата работа Свещи , но се оказа , че си работят и четирите. Закачиха компа и се оказа повреда в прекъсвача на спирачките който задейства стоповете, сменихме го и повече не светна.
П.П. На мен преди време ми светна и първата работа Свещи , но се оказа , че си работят и четирите. Закачиха компа и се оказа повреда в прекъсвача на спирачките който задейства стоповете, сменихме го и повече не светна.
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Golf_Bora написа:ООО това което писах е за Фолксваген за Мерцедес си нямам и наидея , но иди на диагностика най-вероятно ще прочете грешка и тя да насочи майстора.
И при Мерцедес е така! Аз карах спринтер и след като светна лампата на свещите сменихме релето. Тя продължи да свети и тогава я проверихме за грешки

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
след дълги главоблъсканици със старото реле, днес си взех ново за 178лв.(не оригинално) - всичко точно ще си помислите.. ДА ама не.. пак си светва лампичката при 90-100км/ч.
въртят ми се някакви на мене... нещо за алтернатора.. възможно ли да е от него.. в тия обороти да взима да зарежда повечко.. или да му е хрумнало някаква друга идея..
въртят ми се някакви на мене... нещо за алтернатора.. възможно ли да е от него.. в тия обороти да взима да зарежда повечко.. или да му е хрумнало някаква друга идея..
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LuIS написа:след дълги главоблъсканици със старото реле, днес си взех ново за 178лв.(не оригинално) - всичко точно ще си помислите.. ДА ама не.. пак си светва лампичката при 90-100км/ч.
Приятелю, написано ти е кого да търсиш, за да ти реши проблема. А ти след като хвърлиш маса пари, пак ще отидеш при него, но почти без пари в джоба. Но проблема си е твой...
Върни се в “Дизелови агрегати”