Пичове, те не само, че незнаят другите държави, ами и собствената си незнаят - щатите не си знаят колко са, къде са и кои са!!!Ам? - за какво говорим!
Даже, съвсем реално ви го казвам, много от тях не са напускали и родния град...дойде преди време тук една руса от Чикаго...ми тя не е излизала от Чикаго никога - хоп в БГ-то и като я водили по разни исторически обекти и онази незнаела какво да каже..., ами и почнала да издава странни звуци като видяла на живо различни селски животинки...и те онемяли и се изкъртили от шоу с нея...

От тия по-големи глупаци просто няма....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zord написа:ми тя не е излизала от Чикаго никога...
автентичен пример - разговор по ICQ:
- Ми аз честно да ти кажа въобще не харесвам французите
- Какво не им харесваш?
- Ми много рядко се къпят и миришат .......
- А ти как разбра???
- По вестниците го пишат ........
Без коментар....
М/у другото действително има такава атака по медиите срещу Франция и Германия след като отказаха да участват в Ирак.
То и на филма си личи приказките, че трябва да нападнат Франция .... (нищо че на картата се явява Австралия хе-хе:))
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
боли ги леко южно от кръста американците колко са прости. просто бачкат като диви по 12 часа на ден без да задават излишни въпроси и без да си бият акъла за световните проблеми - колко им трябва на хората - 3-4 хиляди долара на месец и телевизора да бачка - останалото по-умните глави ще го измислят.
А ние, като сме толкова умни, ще си седим на опашката за Европа и ще мечтаем, че някога можем да ги настигнем и да заживеем като тях.
А ние, като сме толкова умни, ще си седим на опашката за Европа и ще мечтаем, че някога можем да ги настигнем и да заживеем като тях.