а четеш ли малките букви дето пише че "ние можеме да правиме изменения и не сме длъжни да уведомяваме за тях" най общ превод....?
щото и тоя момент го има...
абре човече споко и на татко ми така му се случи има някви балончета и секви простотий повече от 70 литра е и в бензина който е бил в резервоара ти сигурно е имали някви балончета....
блясъчко, айде моля те мойто момче да преглеждаш и премисляш писанията си...
ако не си сигурен че знаеш точно, ама съвсем точно за какво става въпрос-по добре недей да пишеш.
щото като ти зададе някой после въпрос по това дето си го написал и ти като не знаеш какво да му отговориш-кофти...
няма нужда да си чешеме езиците по техническите форуми те са за помощ а не за приказки.
разбрахме ли се?
Ееееей лош тоя Васко, лош лош само дето не напляска детето Smackbum
Може да се е объркало момчето - просто не е гледало резервоара на тати а бутилка с шампанско - знаеш ли колко много балончета прави
със сигурност е доста над 70литра ..............поне със 7-8литра..........а ако го пълниш до преливника и повече............карам такава кола от пет години и съм го пълнил до горе много пъти и то от различни бензиностанции ............
Незнам за литрите на резрвоара но моито мнение че на омв няма да пържат в литрите може да смесват бензина с вода или нещо друго (така им го карат най-вероятно) но в литрите няма да пържат
Значи пичове има едно щифтче отстрани на капачката,че като се напълни резервоара го натискате.Чува се нещо съсссссс и събира още около 30 литра зависи от модела VW.Значи за пасат дизел комби зная че събира около 100 литра.Това е.
Васе, интересно ми е ако не изпозваш тази джаджа ( не я натиснеш ) и напълниш резервоара догоре, какво е показанието на таблото? Показва ли че е на макс или не?