махане предната и задната емблема

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
SASHOBGBG
Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SASHOBGBG » Пет 25 яну 2008 12:14

:) Така е маийче се е отказал.
Аз лично си махнах емблемата със решетката направо...Поне няма кой да ми открадне вече емблемата.... такаче мога да погледна как се сваля и емблемата ако се интересуваш още.
До колкото за Отзад доста трудничко става аз скоро видях едно поло дето беше без емблема и видях че има 2 дупки за нитове предполагам и от вътрешната страна на капака се откачат.
Ако е така и на голфа няма да е трудно но ако е залепена ... няма шанс без да повредиш нещо.

Потребителски аватар
jaden
Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
Двигател: BXE 2009

Мнениеот jaden » Пет 25 яну 2008 20:35

da6o_amvr написа:Абе хора,ама що така се нахвърлихте на момчето?!? :roll:
Веднага решихте че ще я краде???
Те,тея дето крадът такива простотии,нямат нужда от нашите съвети!И сами се оправят!Ако имаше такава цел,сигурно някои приятели джамбази щеше да попита,а не нас!
Всички му сипахте,без да знаете всъщност пича какво смята да прави!
Веднага заговорихте за бой,за бухалки,за счупени крайници!
Виждам че е пуснал темата в Понеделник и никой не го е "отразил"-та чак до Сряда(и то отговор,баш по темата)-явно се е отказал да получи съвет от тук

Напротив колега, попитах го защо му се налага да ги сваля и да не би да е замислил някакъв оптичен тунинг...ама отговор НЕ получих :)

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 25 яну 2008 22:38

jaden написа:
da6o_amvr написа:...

Напротив колега, попитах го защо му се налага да ги сваля и да не би да е замислил някакъв оптичен тунинг...ама отговор НЕ получих :)
Да,но след като 2 дни никой не му е отговорил,явно не е и гледал какво са му писали-то и аз да пусна тема и никой да не каже нищо по нея 2 дена и аз ше сдухам-явно е решил че тук няма кой да обърне внимание на питането му което е жалко.
Но както и да е!Не искам да се превръщам в нечий адвокат.А тая тема вече е безсмислена-явно пича няма да я погледне.Така че май й е време за :lock:

Потребителски аватар
ivan20071983
Автомобил: Passat
Двигател: AHL

Мнениеот ivan20071983 » Съб 26 яну 2008 1:08

ВИЕ НАПРАВО МЕ УБИХТЕ ЧЕТА ТЕМАТА И НЕМОГА ДА СПРА ДА СЕ ХИЛЯ :lol: :yahoo:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 26 яну 2008 1:24

da6o_amvr написа:Така че май й е време за :lock:

Речено сторено, а ако колегата, който пусна темата ми пусне ЛС може да я отключа за да обясни, какво точно иска да прави :wink:

Върни се в “Направи си сам!”