PS: VW били лоши коли а ? Кой го каза !
853 231 км на Пасат 3. Мисията възможна.
-
Mitko_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
853 231 км на Пасат 3. Мисията възможна.
Вчера свалих един двигател на Пасат 3 роден 1997 година . Колата е на фирма и е закупена нова от България . Идва собственика и казва сваляите двигатела да му правим основен ремонт ( идва с лична диагностика ) . Ние с колегата се споглеждаме и кво да кажем сваляме ,тва е желанието на клиента . Питаме го защо мисли ,че е за ремонт. а тои ни отговаря :"Пасата лично азсъм го купил като нов минах с него 350000км на бензин и му сложих газова уредба и съм минал още 500 000 на гас . Колата патува Варна-София по три пъти вседмицата и сега от 20 дена ми гори по 1 л масло на 1000 км значи е за ремонт." Ми ок ремонтираме. Какво се случва: Сваляме двигателя , пазглобяваме и мерим Коляновия вал 2стотни Блока няма 1 десета износване . Отивам при шлаифисти (викам си може да бъркам нещо това неможе да бъде) и пак така ...
Хората се хващат за главата как така 853 231 са показанията на километража .

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
за един мотор е винаги пъти по добре да не се гаси отколкото да се пали на често.
компонентите се темперират и ако не го презорваш а си го караш в разумни обороти и натоварвания ще изкара страшни хиляди километри.
е ви свидетелство за 7 години тая колиза е изминавала по около 340 км на ден-всеки ден-средно.
това значи че като е запалена поне цял ден че и повече не е загасяна!
в такъв случай само горивото е проблем...е и обслужванията де...
ппи среден разход да кажеме 8на 100 през баката са й минали
68.2тона гориво!!!
компонентите се темперират и ако не го презорваш а си го караш в разумни обороти и натоварвания ще изкара страшни хиляди километри.
е ви свидетелство за 7 години тая колиза е изминавала по около 340 км на ден-всеки ден-средно.
това значи че като е запалена поне цял ден че и повече не е загасяна!
в такъв случай само горивото е проблем...е и обслужванията де...
ппи среден разход да кажеме 8на 100 през баката са й минали
68.2тона гориво!!!
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:44, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Имам един приятел ходи чат-пат за коли в Германия, разказа ми как в няква автокъща отишъл и гледа мерцедес 250Д май бил, като нов опънат лъщи, а цената неква смешна. И седнал вътре, запалил, мотора часовник всичко тип-топ на километража 150000км, и се шашанал що толкова евтин. А оня от автокъщата му вика "ми на много километри е", а нашия "ми как много , само 150000?" а другия "грешка брадър, милион и 150... тамън изиза от основен ремонт".
Та значи тая каруца минала 1150000 без ремонт.... Докара го момчето мерцедеса, даже нямаше мужда да му превърта километража
Та значи тая каруца минала 1150000 без ремонт.... Докара го момчето мерцедеса, даже нямаше мужда да му превърта километража
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател: