Каде ръгат кабела за ВАГ КОМ на Пасат Б5
Да не е там кадето са монетите?
Каде ръгат кабела за ВАГ КОМ на Пасат Б5
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
така си и мислех ама не бях 100% сигурен.
Мерси
Мерси
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Gal написа:Аз научих първо това и къде е бутона за антиблокаж на запалването или както там се казва, ако случайно се отвори еърбег. Под малкото гумено легенче на монетникаАма на мен монетите са ми в пепелника обикновено или в жабата.
Какъв е тоя антиблокаж, и какво е това бутонче ? А, и какъв модел ти е Пасат-а (то е ясно, че е Б5, двигателя какъв е). За монетите в жабката (ако това имаш предвид) според мен не е добра идея. Веднъж бях поставил там една SIM-карта, и почти я бях изгубил - наложи се да разглобявам почти цялата жабка, за да я намеря. Е, все пак - ти си знаеш най-добре, монетите и колата са си твои.
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
gr_kanev написа:Gal написа:Аз научих първо това и къде е бутона за антиблокаж на запалването или както там се казва, ако случайно се отвори еърбег. Под малкото гумено легенче на монетникаАма на мен монетите са ми в пепелника обикновено или в жабата.
Какъв е тоя антиблокаж, и какво е това бутонче ? А, и какъв модел ти е Пасат-а (то е ясно, че е Б5, двигателя какъв е). За монетите в жабката (ако това имаш предвид) според мен не е добра идея. Веднъж бях поставил там една SIM-карта, и почти я бях изгубил - наложи се да разглобявам почти цялата жабка, за да я намеря. Е, все пак - ти си знаеш най-добре, монетите и колата са си твои.
Почвам от по-лесното

Монетите си престояват там до някое чистене. ДВГ е АДР. Като си отвориш предния капак и си с лице в дясно има една черна кутия,горе-долу в лявата и страна има едно бутонче покрито със сива гума, поне при мен е така...