може ли мнение относно Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

може ли мнение относно Г4

Мнениеот spush » Нед 27 яну 2008 17:27

Здравейте на всички :) преди малко се регистрирах защото си чакам голфчето да е готово за каране в сряда. Голфът е 1.9 ТДИ с червено И но ми казаха че имало някакъв чип който качвал конете до 130 и турбината е направена да се включва на по ниски обороти 1800 или 2200 ..нещо такова беше. Това лошо ли е за двигателя? Какво ви е мнението за тази конфигурация на двигателя?
Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Re: може ли мнение относно Г4

Мнениеот so.sec » Нед 27 яну 2008 17:53

spush написа:Здравейте на всички :) преди малко се регистрирах защото си чакам голфчето да е готово за каране в сряда. Голфът е 1.9 ТДИ с червено И но ми казаха че имало някакъв чип който качвал конете до 130 и турбината е направена да се включва на по ниски обороти 1800 или 2200 ..нещо такова беше. Това лошо ли е за двигателя? Какво ви е мнението за тази конфигурация на двигателя?
Благодаря предварително :)

Всяко вмешателство в работата на двигателя е несъмнено вредно.... ако искаш да си караш количката повече и по безпроблемно се оттърви от такива глупости.

Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spush » Нед 27 яну 2008 18:15

ами целта ми е точно такава . да знам че ще ме изкара поне година две без да се занимавам с такива по сериозни проблеми и евентоални дефекти. а после ще мислим вече за петица . братовчед ми в ню йорк кара петица ГТИ и аз от там много се зарибих по голфчетата

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Нед 27 яну 2008 18:18

spush написа:ами целта ми е точно такава . да знам че ще ме изкара поне година две без да се занимавам с такива по сериозни проблеми и евентоални дефекти. а после ще мислим вече за петица . братовчед ми в ню йорк кара петица ГТИ и аз от там много се зарибих по голфчетата

Аз не харесвам дизайна на 5.... но това е Офф/топик.

ако искаш да ти кара - махай глупостите.

Потребителски аватар
pastora_bg666
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Аз не сам от големите разбирачи ама....

Мнениеот pastora_bg666 » Нед 27 яну 2008 18:20

....най-добрия м приятел създава софтуер за бордови компютри на коли и казва, че всяко вдигане на можността по електронен път е за сметка на живота на двигателя. Въпроса е какво те устройва :drive

Потребителски аватар
spush
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spush » Нед 27 яну 2008 18:22

мерси :) ще отида на сервиз да ми го настроят двигателя на дефаулт :)

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Re: Аз не сам от големите разбирачи ама....

Мнениеот so.sec » Нед 27 яну 2008 19:02

pastora_bg666 написа:....най-добрия м приятел създава софтуер за бордови компютри на коли и казва, че всяко вдигане на можността по електронен път е за сметка на живота на двигателя. Въпроса е какво те устройва :drive

Точно това е истината!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”