Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
Мисля че дойде време да си пусна и аз темичка с проект , а колата е джетата ми Защо Calipso ли ... името звучи добре а и някак си пасва с крайния резултат (така го виждам аз ) .
Малко предистория ... Изпаднаха ми джанти които много харесвам преди около година и малко . Това беше Azev Type A в размер 9x16 et15 , една от най добре седящите джанти за мк2 , особено с това ет ( ) , както и Е30 (според мен естествено) . Та купих джантите , и веднага ги сложих , и би било трудно да не забележа че след като я пуснах на земята веждите се подпряха на гумите (не бяха пипани изобщо) Идята беше ясна за да се кара с тях трябва яко окачване и изпъване на веждите . За твърдостта се погрижи - Koni . Калниците бяха изпънати . Колата имаше забележки , и след тези интервенции по веждите трябваше боядисване , но там дойде идеята за цялостно боядисване . Нещата станаха лавинообразни , и от цялостно боядисване се стигна до идеята че трябва купето да се попромени малко ( към добре уж ) . Позавари се малко ламарина , няколко аудита останаха без дръжки , голф 4-ки без мигачи ( и ламарината около тях ) , и се започна играта В процеса на работа реших че искам и вътре да се прави .... Така и стана
ето снимки с джантите и вежди преди да се почне работа по колата :
Ето снимки след започване на работата :lol:
подготовката , на снимкит вътре се вижда до какво води мързела , но както в уравнението нищо неможе да се изгуби, мързела ми струваше после доста чистене
Още снимки .... Тези дни
Последна промяна от alpine на Пон 23 ное 2009 17:51, променено общо 33 пъти.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Евала колега!!!
Продължавай все така!!!
Уникат...
Продължавай все така!!!
Уникат...