Zdravko Zankov написа:Бош отдавна съм ги отписал.
И не казваш

Zdravko Zankov написа:Бош отдавна съм ги отписал.

georgi_boichev написа:Много си чист бе брато![]()
Радвам се че всичко е окей, само безварийни километри ( то не че не ги въртиш де
) и със всичката газ.

Върти и препалва но гасне веднага, не реагира при подаване на газ. Сложих резервната бобина и това не помогна. За,, късмет'' точно на 20метра от колата имаше автоморга та изтичах и върнах момчетата от вратата(тъкмо затваряха) и ми намериха делко от голф 3 1.8 моно. Тръгнах да го слагам ама ядец
Привода отдолу не пасва, на голфа е друг. Прибрахме колата с дърпане до Ловеч. След малко отивам да видя дали ще мога да сложа датчика на хол от голфа на моето делко и дали наистина е там проблема... Ако някой има предположения за проблема ще се радвам да сподели. 
goppa написа:Гориво пръска ли?
Изкара седмица и се осра, явно от блъскането го насензорих.

Проблема със студения старт обаче остава. Принудително пръска петата дюза, иначе не иска. Температурния дава нормални стойности, свалях компютъра и му минах спойките, бушона е здрав... Май остава нещо по кабелаците 

bobocamaro написа:goppa написа:Гориво пръска ли?
Това няма как да го види, само му липсва да свали рейката с "намираемите и евтини" уплътнители на дюзите.![]()
Ако няма импулси от делкото - няма импулси и към дюзите.
А само датчика се сменя много мръсно: избива се щифта който крепи долу зъбното колело, за да излезе оста нагоре и да се открие датчика. Тази процедура иска преса, с чука вече убих един сензор.Изкара седмица и се осра, явно от блъскането го насензорих.
Най-добре цяло, двулитрово делко.
Всъщност делкото може да се тества висящо: вързан сензора само на контакт бобинския кабел трябва да хвърля искра, а дюзите да прищракват - въртейки колелцето с ръка.

Вече се бях видял в чудо и се върнах при майстора. Човека извади реле от неговите, сложихме го и хоп, вече сме на 14.1V. Не е истина какви боклуци се продават пък и двете дефектни, а са от скъпите на Hella.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта