БЛАГОДАРЯ на крадеца!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Съб 02 юни 2007 11:35

Колеги истината е че сме в България а тук е така :( На мене ми свиха емблемите на мястото на мигача на калника :evil:

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 02 юни 2007 12:37

Вчера ми свиха светлоотрзаитела до мигача на бронята, Желая на този който го е свил с 10 лева дето ще изкара от него да си купи наркотици и да знам че си сусипва шибания живот с мойте 10 лева. :)))) иначе голфа са е малко грозен, ама па аз да не съм хубав хахахаха

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Съб 02 юни 2007 13:02

Grizzlito написа:Вчера ми свиха светлоотрзаитела до мигача на бронята, Желая на този който го е свил с 10 лева дето ще изкара от него да си купи наркотици и да знам че си сусипва шибания живот с мойте 10 лева. :)))) иначе голфа са е малко грозен, ама па аз да не съм хубав хахахаха

На мене тия неща два пъти ми ги крадоха. После емблемата на колата.
Ядосвах се псувах и накрая разбрах как ще ги хвана, копеленцата ако посегнат пак 8)

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 02 юни 2007 13:05

кофти ама кво да се прави , ама се пак си могъл да не даваш 60 лева за лайсна то е все 1 , един вид леко си се минал

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Съб 02 юни 2007 14:43

Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Съб 02 юни 2007 14:44

Eи такъв джамбазин да го хванеш докато ти смъква нещо от колицата малииииии няма да разбере къде се намира.......... :twisted: Колега съчувствам ти.

_nameless_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _nameless_ » Съб 02 юни 2007 15:44

K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?

И все пак не си прав, колега...

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Съб 02 юни 2007 15:46

vasstop написа:
B_O_S_S_S написа:

зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 02 юни 2007 18:34

B_O_S_S_S написа:зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"

Да бе! То така ще си свалиш половината чарколяци по колата и после хайде на оглед :lol: В грешка си!
Колега ICE, аз остнах без една от решетките на бронята - долу под мигача. И какво - да се ядосвам. Смисъл няма. Един приятел остави Аудито си в Студентски град за 3 часа и после му нямаше два от тасовете :shock
Не се нервирай за глупости! Колата е парче ламарина! Гледай си здравето и живота!

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 02 юни 2007 19:34

B_O_S_S_S написа:
vasstop написа:
B_O_S_S_S написа:

зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"

тия суми предпочитам гараж под наем....за 25 лв на месец 30 ....щом не покриват откраднати неща ....поне повечето народ в форума така казват.... :roll:

Saimon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saimon » Съб 02 юни 2007 21:14

K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!

Извинявай колега ти на каква заплата си, ако за теб 60лв не са нищо, за 80% от хората в тази Държава са пари :!: :!: :!:

Колега ICE напълно те подкрепян :wink:
Хвана ли такъв БОКЛУК че краде, ще му пъхна в Д-то един чадър е ще го разтворя/да ми извинат модераторите за нецензурните думи/,
тъкмо ще му разработя дупката за затвора :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Нед 03 юни 2007 7:38

Да и аз бих го бил, 60 лева са доста пари, повечето хора работят за тях два дни, но ги има и наполовина, та той си е решил да даде толкова пари! Да 60 лева са пари, но не са достатъчно та да имам желание някой да умира или да става инвалид!

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Нед 03 юни 2007 9:19

K_Power написа:Да и аз бих го бил, 60 лева са доста пари, повечето хора работят за тях два дни, но ги има и наполовина, та той си е решил да даде толкова пари! Да 60 лева са пари, но не са достатъчно та да имам желание някой да умира или да става инвалид!

не приятно, подкрепям те.

мойто GTI само в гаража стой вечер.

Потребителски аватар
pepkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepkata » Нед 03 юни 2007 9:43

Няма пластмаса която да не са ми краднали,халогени и какво ли още не, но такава е действителността, лошото е че повечето хора правят нещо когато това им се случи на тях, а ако видят някой да краде на улицата ще го подминат. Според мен трябва да сме по съпричастни един към друг във всяка ситуация, а кражби винаги ще има.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ на крадеца!

Мнениеот scirocco gt » Нед 03 юни 2007 11:01

ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!

Да му е честита "новата" 11 годишна лайсна!

И понеже НИКОГА НЯМА да подкрепя търговията на тези "тунинг части втора употреба",
и за да не купя лайсната на някой от вас (колегите тук, за които колата е повече от един куп желязо),
отидох в Юнитрейд и си купих нова лайсна срещу сумата от 54лв! :evil:

На тарикатчето, което ми сви лайсната, му пожелавам,
ако си я сложи на колата, да я челоса така, че да я направи тоталка, а той - инвалид за цял живот.
А ако я е гепил "за бизнес", с 10-те лева, които ще "изкара", да ги даде за свещи! :twisted:

Приятна вечер, братя "европейци"!

Абсолютно съм съгласен с теб и приветсвам постъпката ти.В момента, в който пуснеш обява, че искаш да купиш нещо няколко пъти под стойността му, веднага ще се намери някой сдуханяк да го открадне от някой.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”