Grizzlito написа:Вчера ми свиха светлоотрзаитела до мигача на бронята, Желая на този който го е свил с 10 лева дето ще изкара от него да си купи наркотици и да знам че си сусипва шибания живот с мойте 10 лева.))) иначе голфа са е малко грозен, ама па аз да не съм хубав хахахаха
K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?
B_O_S_S_S написа:зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"
B_O_S_S_S написа:vasstop написа:B_O_S_S_S написа:
зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"
K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?
K_Power написа:Да и аз бих го бил, 60 лева са доста пари, повечето хора работят за тях два дни, но ги има и наполовина, та той си е решил да даде толкова пари! Да 60 лева са пари, но не са достатъчно та да имам желание някой да умира или да става инвалид!
ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!
Да му е честита "новата" 11 годишна лайсна!
И понеже НИКОГА НЯМА да подкрепя търговията на тези "тунинг части втора употреба",
и за да не купя лайсната на някой от вас (колегите тук, за които колата е повече от един куп желязо),
отидох в Юнитрейд и си купих нова лайсна срещу сумата от 54лв!![]()
На тарикатчето, което ми сви лайсната, му пожелавам,
ако си я сложи на колата, да я челоса така, че да я направи тоталка, а той - инвалид за цял живот.
А ако я е гепил "за бизнес", с 10-те лева, които ще "изкара", да ги даде за свещи!![]()
Приятна вечер, братя "европейци"!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта